Speltips 21/8: Real Sociedad – Real Madrid

Världens bästa klubblag Real Madrid inleder säsongen genom att resa till Baskien, där ställs de mot Real Sociedad.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Rent historiskt brukar det här vara en tuff match för Real Madrid, ännu tuffare för Barcelona som inte vunnit mot Sociedad på bortaplan på de sju senaste matcherna.

Förra året vann Real Madrid mot Sociedad på bortaplan med 1-0 efter ett sent avgörande av Gareth Bale. Jag tror vi kan förvänta oss en jämn match men samtidigt tror jag Real Madrid fixar tre poäng till slut. Ronaldo, Benzema och Modric missar matchen men det finns bra ersättare, Morata, Bale och James är en giftig anfallstrio och vi alla känner till mittfältet – Kroos och Isco är lirare som avgör matcher på egen hand.

Sociedad har fortsatt ett intressant lag som lär hamna på en top 10-placering, men i den här matchen, i en premiär, tror jag Real Madrid sticker ut mer. Jag kommer att försäkra mig genom att lira -1 asian handicap, det kan lika med bli en uddamålsseger för Real Madrid och då betalas insatsen tillbaka.

1-0 i första halvlek och 2-0 i andra, då sitter spelet. Spelet placerar jag hos BetHard (välkomstbonus: 1000kr) till fina 2,34 x insatsen.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 2,34
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming