Speltips 21/6: Ukraina – Polen

Ett utslaget Ukraina spelar för sin heder.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Ukraina har efter två omgångar inte längre en chans att ta sig vidare ur detta gruppspelet, lite förvånande sett till matchen mot Tyskland där man faktiskt gjorde det väldigt bra, Tyskland kunde lika gärna med ha tappat poäng i den matchen. Nu placerar sig Ukraina på noll poäng och i och med förlusten mot Nordirland senast kan man endast hamna på samma antal poäng som just Nordirland och då går dessvärre inbördes möten före målskillnad, olyckligt nog för Ukraina.

Polen kommer med största sannolikhet spela vidare i turneringen och har gjort det riktigt bra, speciellt senast i matchen mot Tyskland där man höll nollan och faktiskt hade den bästa chansen i matchen som borde resulterat i ett mål.

Lewandowski har ännu inte gjort mål i turneringen och jag kan bara tänka mig hur sugen den mannen är på att näta i den här matchen och dessutom ta sitt Polen till ett slutspel.

Jag tror inte Polen endast spelar av den här matchen utan jag tror att man kommer att gå för segern, Polen är ett bättre lag än Ukraina och Ukraina har längre inget att spela för därför placerar jag en slant på den raka tvåan här, finns till fina 2.00x hos LeoVegas (1000kr insättningsbonus).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: LeoVegas (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming