Speltips 21/2: Marseille – St Etienne

Oddssättningen är på tok för fel, spelbolagen är helt fel ute.

Twitter Facebook 

Titanbet och resterande spelbolag överskattar Marseille något fruktansvärt mycket. I den här matchen har man alltså sänkt Marseilles odds enda ner till 1.90x, Marseille har då alltså vunnit 2(!) matcher på hemmaplan på hela säsongen. Man har alltså tappat poäng i 11 av 13 matcher på hemmaplan i år och ändå toksänker man Marseilles odds. Vi tackar Titanbet och resterande spelbolag för detta.

Tittar man närmre på formen är St Etienne även där favoriter, man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, i den ena kryssade man mot Monaco. Det är inte alls mycket som tyder på att Marseille ska vinna den här matchen, man har varit katastrofala på hemmaplan när det kommer till att plocka poäng. Marseille har tack vare en grym bortastatistik lyckats hänga på resterande lag och placerar sig fem poäng bakom St Etienne.

Fem poäng låter väldigt lite, jag håller med. Men jag tycker ändå spelbolagen är helt fel ute. St Etienne är grymt svårslagna just nu samtidigt som Marseille inte kan vinna på hemmaplan. Titanbet ger oss alltså nästan dubbla degen på X2 här, och när alla dessa faktorer pekar på poängtapp för Marseille är det bara att köra. Man har hela säsongen trott på att vändningen för Marseille är nära men det har sett ut så här i 26 omgångar nu och efter förlusten på hemmaplan i veckan i Europa League fortsätter jag att inkassera på Marseille. Tack Titanbet!

10Bet satsar svenskt

10Bet storsatsar på den svenska marknaden och det gör man genom att trycka upp ett helt svenskt innehåll. Dessutom är sidan oerhört stilren och erbjuder skyhöga odds. Utöver detta får du även en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.85
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming