Speltips 21/10: Osasuna – Real Betis

Osasuna och Real Betis gör upp om tre poäng under fredagskvällen.

Twitter Facebook

Både Osasuna och Real Betis har fått en tuff start på säsongen, lagen placerar sig på en 19:e, respektive 16:e plats i tabellen och är i stort behov av poäng. Jag tror vi får bevittna ett riktigt jämnt möte här, Osasuna kommer att inleda något avaktande och det tror jag Real Betis också gör.

Innan Real Betis storförlust mot Real Madrid förra veckan spelade man tre riktigt jämna matcher på raken, alla tre slutade med en 1-0-seger, Betis vann en av de tre matcherna. Nu tror jag på en liknande matchbild som i de tre matcherna, båda lagen saknar spets och kommer att förlita sig på kollektivet, vi kommer alltså få se två mycket hårt arbetande kollektiv, mycket kamp och det talar för en målsnål match.

Osasuna känns inte tillräckligt vassa för att avgöra det här tidigt och sedan spela sig till tre poäng, Betis känns samtidigt inte heller alls för farliga, mitt spel blir av den anledningen ett enkelt kryss, hos BetHard hittar ni det spelet till fina 3,15 x insatsen. Saknar ni ett konto hos de? Öppna då ett via länken här och hämta er välkomstbonus, upp till 1000kr finns att hämta hem.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,15
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming