Speltips 20/11: Middlesbrough – Chelsea

Sällan ser ett lag lika stabilt ut som Chelsea just nu – man får alla trepoängare att se enkla ut och Hazard är dessutom i storform.

Twitter Facebook

Chelsea går från klarhet till klarhet, senast slog man Everton med hela 5-0 och några veckor tidigare slog man Manchester United med 4-0, inga små siffror direkt utan man kör verkligen över sina motståndare. Conte har verkligen lyckats att få ihop ett bra lag och dessutom fått igång den stora stjärnan, Eden Hazard. Jag har svårt att se Chelsea tappa den här matchen, kvalitén är oerhört hög och när även formen sitter så ska inte Middlesbrough ha en chans i den här matchen.

Middlesbrough placerar sig på en 15:e plats i tabellen och är nästan seriens sämsta hemmalag, man har ett ganska namnkunnigt lag med spelare som Valdes, Chambers, Downing och Negredo men det fungerar ändå inte riktigt och med tanke på att Chelsea verkligen spelar på sin högsta nivå just nu säger känslan att Middlesbrough är några snäpp under rent kvalitétsmässigt.

Ser man till inbördes möten lagen emellan har Chelsea sex raka vinster, fem av dessa har Chelsea vunnit med minst två bollar, tror även det blir så i den här matchen och spelar därför -1 asian på Chelsea, ComeOn ger oss nästan dubbla degen för detta spelet och det är värt en slant, ComeOn bjuder dessutom nya kunder på Sveriges bästa bonus, 3000kr finns att hämta hem via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming