Speltips 20/10: Feyenoord – Zarya Lugansk

Feyenoord är just nu kanske världens formstarkaste lag – i ligan har man vunnit samtliga matcher och i gruppspelet i Europa League har man plockat på sig tre poäng av sex möjliga.

Twitter Facebook

Feyenoord, som jag beskriver i ingressen är i alla fall ett av Europas starkaste lag, i ligasammanhang har man tagit nio vinster av nio möjliga och endast släppt in tre mål, en oerhört stark inledning på säsongen minst sagt. I Europa League har man vunnit en match och förlorat en och nu ställs man alltså mot Zarya Lugansk, från Ukraina. Zarya är det sämsta motståndet i gruppen och mycket tyder också på att man kommer sista i gruppen.

Det här är verkligen en tuff grupp och Feyenoord ska bara vinna den här matchen om de vill vara med och slåss om en plats i slutspelet, och detta är något man bör klara av ganska enkelt, att vinna den här matchen alltså. Man spelar dessutom på hemmaplan och här är man oerhört starka, på fyra matcher i ligaspelet har man gjort hela 14 mål och det känns som bör klara av att göra minst två baljor mot detta motståndet.

NordicBet har ställt ut ett riktigt fins odds på att Feyenoord minst gör två mål i den här matchen, oddset ligger just nu på 1,63x och det är taget alla dagar i veckan. Saknar ni ett konto hos NordicBet? Skapa då ett och hämta er välkomstbonus, dubbla er insats upp till 1000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Feyenoord över 1,5 mål
Odds: 1,63
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming