Speltips 19/7: Legia Warszawa – Zrinjski Mostar

Legia Warszawa har skaffat sig ett bra utgångsläge efter 1-1 i det senaste mötet, lyckas de kvala sig vidare till nästa runda?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Legia Warszawa fick som sagt med sig ett 1-1-resultat från förra mötet och redan på förhand var det ganska klart om att Legia skulle vara favoriter och med största sannolikhet gå vidare. Mostar är givetvis fortfarande med och slåss, 1-1 är inte omöjligt att vända på men som jag ser det är Legia några snäpp bättre än Mostar.

Legia Warszawa har spelat tre tävlingsmatcher så här långt in på säsongen och även om det inte sett bra ut resultatmässigt så är man på uppgång rent spelmässigt. För varje match man spelar faller bitarna mer och mer på plats och jag är säker på att det endast är en tidsfråga innan resultaten också går vägen.

Mostar kommer tvingas att flytta fram ju längre matchen går och detta tror jag kan passa Legia riktigt bra, det kommer att dyka upp mängder av lägen och jag är säker på att man lyckas trycka dit minst två bollar.

-1 handikapp på Legia Warszawa känns därför riktigt bra i den här matchen, finns till fina 2,20x hos Ladbrokes (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,20
Bolag: Ladbrokes (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming