Speltips 17/8: Villareal – Monaco

Orsakar senaste turbulensen kring Villareal resultatet på plan?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Det har vart mycket kring Villareal den senaste tiden – tränaren Marcelinho har lämnat klubben och det har vart en del frågetecken där. Han lyckades ta Villareal till en fjärdeplats förra året och året innan till en semifinal i Europa League, mer än godkänt om ni frågar mig.

Ersättaren är även han ett stort frågetecken, ingen direkt erfarenhet av toppfotbollen och frågan är om han kan handskas med ett lag som Villareal – det återstår att se.

Jag ser Villareal som det starkare laget här – hemmaplansfördelen väger över och i grund och botten är Villareal och Spanien bättre än Monaco och Frankrike. Monaco hade stora problem i premiären mot Guingamp och fick endast med sig ett poäng. Villareal inleder ligasäsongen till helgen och har ännu inte spelat en tävlingsmatch – spanska lag brukar dock sköta sig bra i kvalen även utan någon tävlingsmatch i fötterna.

Även om det vart lite kaos i Villareal den senaste veckan tror jag kvalitén och motivationen är fortsatt hög, det vankas Champions League-kval och jag kan inte se Villareal vika ner sig här, det lär bli fullfart direkt. Den raka ettan betalar riktigt bra hos Mybet (välkomstbonus: 1000kr), 1,95 x insatsen är ett riktigt fint odds och testas!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,95
Bolag: Mybet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming