Speltips 17/3: Topptipset

Europa League på hela kupongen och jag gillar det skarpt. Vi har flera sköna möten däribland ”Battle of England” Manchester United – Liverpool. Vi har även intressanta matcher i form av Anderlecht – Shahktar och Valencia – Bilbao. Nu kör vi!

Twitter Facebook

Match 1 är mötet mellan Leverkusen – Villareal, ett möte där Villareal har 2-0 från hemmamötet. Bortalaget har grepp om fjärdeplatsen i ligaspelet och kan lägga allt fokus på den här matchen och i stort sett bara bevaka sin ledning man har från första matchen. Man har inte varit helt bländande i ligaspelet de sista matcherna men jag säger ändå fördel Villareal i denna matchen. Leverkusen har uppförsbacke både i det här mötet men även i ligan där man nu måste vinna kommande matcher för att kunna vara med och slåss om europaplatserna inför nästa säsong. Man kommer med andra ord tvingas ha fokus på två fronter inför ikväll och man kommer troligen gå ut tufft i kvällens möte i EL för att försöka få in ett tidigt mål för att skaka om bortalaget. Lyckas man med det så har man chansen, om än liten. Streckfördelningen gör att jag gillar tvåan allt mer i det här mötet och spenderar en helgardering på den här matchen. 1X2 i match 1.

Lazio kommer bli kupongens största favorit, står just nu i 74% och det är på förhand helt rätt. Man har 1-1 att gå på från mötet i Tjeckien och hemma i ligan befinner man sig i mittenriket och behöver där bara bevaka (teoretisk chans att nå europaplatser) vilket gör att man kan gå ut på hemmaplan i Rom med fullt fokus på denna match. Dock gillar jag streckfördelningen och oddset på ett X här så det slinker med. 1X i match 2.
Kvällens bästa spik hittar jag i matchen Sevilla – Basel där Sevilla bara ska vinna detta möte.

Systemet i sin helhet:
1. Leverkusen – Villareal 1 X 2
2. Lazio – Sparta Prag 1 X
3. Valencia – Bilbao 1 X 2
4. Anderlecht – Shahktar 1 2
5. Braga – Fenerbache 1
6. Man U – Liverpool 1 2
7. Sevilla – Basel 1
8. Tottenham – Dortmund 1 X 2

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Spelade omgångar: 13

Sportbladet: 83 rätt

Mange Strandberg: 91 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ”Min historia som manager kan inte jämföras med Frank Rijkaards. Han har noll titlar och jag har många”, Jose om att bli jämförd med Frank Rijkaard.

Lev väl – vi hörs!

De har Svergies bästa bonus: 3000kr

Hämta hem Sveriges bästa insättningsbonus, ComeOn ger nya spelare hela 3000kr i bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Pris: 216kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming