Speltips 17/12: Dagens dubbelspel till 2,10x

Vi plockar två fina spel, ett från La Liga och ett från Segunda Division när vi formar dagens dubbelspel.

Twitter Facebook

Dubbelspelet från i torsdags gick förlorat i den 85:e matchminuten när Porto tappade en stabil 2-0-ledning till 2-1 – den här gången investerar vi i Spanien och hoppas turen är på vår sida.

Villarreal befinner sig i Gijon och har självförtroendet på topp efter förra helgens vinst mot Atletico Madrid med hela 3-0. Man hamnade i en liten kort svacka innan matchen mot Madrid där man tappade poäng i tre raka matcher, mot lag som Leganes och Alaves. Dock spände man som sagt mot musklerna mot självaste Atletico Madrid och gjorde hela tre mål i den matchen. Detta är något jag tror dom kan ta med sig inför den här matchen.

Sporting Gijon har samtidigt förlorat fyra av sina fem senaste matcher och placerar sig i botten av tabellen. Villarreal bör vara några steg större i det här mötet men vi försäkrar oss genom att spela x2, som ändå ger ett bra odds i en dubbel.

Andra spelet plockar vi från matchen mellan Girona och Gimnastic. Girona befinner sig på en andra plats i den spanska andraligan och är oerhört svårslagna på hemmaplan – man har ännu inte förlorat en match, utan plockat tre vinster på sina fyra senaste hemmamatcher.

Gimnastic placerar sig sist i tabellen och endast lyckast vinna 3 av 18 matcher, formen är heller inte den bästa, på sina fyra senaste matcher har man plockat tre poäng och Gimnastic ser ut att få kämpa om att få stanna kvar i Segunda Division.

Den raka ettan plockar vi från den här matchen och tillsammans med det andra spelet får vi fina 2,10 x insatsen hos Betway, som ni får 1000kr i bonus av.

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel – upp till 1000kr

Expekt har ett unikt erbjudande för nya kunder – dom bjuder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Haken? Ingen alls, förlorar du, får du pengarna tillbaka direkt. Vill du inte spela vidare är det bara att överföra tillbaka dom – inga omsättningskrav alls.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Villarreal x2 & Girona
Odds: 2,10
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming