Speltips 16/5: AIK – Djurgården

1×2-marknaden testas i det stekheta Stockholms-derbyt.

Twitter Facebook 

Ny tränare innebär nytändning och den teorin ligger till grund för den raka ettan jag testar. AIK har haft det oerhört kämpigt inledningsvis och Alm fick lämna sin post i dagarna, istället anställdes den gamla AIK-tränaren, Rikard Norling. Detta tror jag kommer vara vändningen, AIK behöver detta. Alm har varit AIK-tränare något år för mycket tycker jag personligen och AIK har behövt något nytt.

AIK och Djurgården har skrapat ihop exakt lika många poäng, 12 stycken, något som inte alls är godkänt för något utav lagen. Det förväntas mycket mer av dessa två lagen, främst från AIK:s sida.

Djurgården inledde starkt men har helt fallit ihop de senaste veckorna och detta tror jag AIK kan utnyttja. AIK har i grund och botten en mycket bättre trupp, oerhört bred trupp har man och när säsongen summeras tror jag vi hittar de bland top 3. Strandberg har dessutom kommit igång på allvar, något som jag tror kommer betyda jättemycket under måndagskvällen.

Derby är ett derby och vi alla vet att dessa Stockholms-derbyn är lite speciella, det kan gå hur som helst oavsett form, kvalité och andra faktorer som brukar spela roll i en fotbollsmatch. Jag väljer dock sida och AIK känns snäppet vassare för mig, den raka ettan betalar oerhört bra (2.20x) hos Betsson (1000kr bonus) och den testas.

Testa stilrena Betway

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming