Speltips 1/6: Polen – Holland

Polen ser bättre ut än på många år och frågan är om man inte är ett bättre lag än Holland just nu, formmässigt är det ingen tvekan om i alla fall.

Twitter Facebook

Personligen tycker jag Polen har den bästa upplagan sen det ljuva 70-talet när Lato och Boniek lirade. Med Lewandowski i spetsen är man en outsider i EM, en kvartsfinal är inte omöjlig för detta Polen och det är inte enbart Lewandowski som ser intressant ut, Milik, Glik och Piszczek är bara några få spelare som lirar i de bästa ligorna i Europa.

Milik ryktas till klubbar som Liverpool, Arsenal och Juventus och har gjort det riktigt bra i Ajax den här säsongen.

Holland är som jag nämnde här om veckan, inte lika duktiga som de var för några år sedan. Man har ett ganska tråkigt lag, det här laget ställde man upp med mot Irland i i helgen: Cillessen; Veltman, Bruma, van Dijk, Willems; Bazoer, Wijnaldum (De Jong, 82), Strootman (van Ginkel, 70); Promes, Janssen (Dost, 75), Depay (Berghuis, 61), inget häpnadsväckande direkt.

Truppmässigt är lagen lika bra tycker jag, startelvan i alla fall och det är den man trots allt startar med. Polen ska även spela EM om några dagar och motivationen finns garanterat där, i Holland finns den verkligen inte.

Jag spelar på den raka ettan till fina 2.50x hos BetStars (1000kr bonus).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.50
Bolag: BetStars (bonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming