Speltips 14/7: Partizan Belgrad – Zaglebie Lubin

Zaglebie Lubin gjorde en imponerande vändning i kvalomgång ett mot Slavia Sofia men frågan är om inte Partizan Belgrad blir ett steg för stora?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Partizan Belgrad inleder den här bataljen på hemmaplan och är stora favoriter till vinsten också. Den forna storklubben går alltid bra i den inhemska ligan, förra året vann dock Red Star ligan överlägset med ungefär 30 poäng men Partizan är alltid som sämst tvåa.

Zaglebie Lubin spelade mot Slavia Sofia i första rundan av Europa League-kvalet och vann det mötet med sammanlagt 4-2, det är svårt att avgöra hur bra det polska laget är baserat på en match men av det jag sett och läst är man en tuff motståndare i den polska ligan, ständigt med och hotar lagen ovanför men går aldrig riktigt hela vägen, lite Häcken-vibbar får jag av detta laget.

Partizan Belgrad är det starkare laget av dessa två, även om polska ligan visat framfötterna de senaste åren rankar jag Serbien fortfarande högt, det är två jämnbra ligor. Dock har Partizan Belgrad mycket rutin från Europa-spel sen tidigare och är en riktig toppklubb i Serbien, man har vunnit ligan flest gånger av samtliga klubbar i Serbien och detta kan inte Zaglebie Lubin mäta sig med.

Ettan ligger på 1,66x hos BetHard (insättningsbonus 1000kr), oerhört spelvärd enligt mig, tror Partizan löser detta ganska komfortabelt, 1-0? 2-0?

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,66
Bolag: BetHard (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming