Speltips 13/5: Valencia – Real Sociedad

Sista omgången av La Liga och ett på förhand helt oviktigt möte.

Twitter Facebook 

Säsongen ska avslutas och när vi gör detta kan vi konstatera att Valencia haft en misslyckad säsong, Real Sociedad har gjort det man förväntat sig, kanske lite sämre men helt klart godkänt.

Ikväll tror jag på att vi får se ett bättre Valencia, de har ryckt upp sig på senare tid och är det bättre laget i grund och botten. Dessutom infinner man sig på hemmagräs och det gör de till större favoriter. I början av säsongen var Valencia verkligen bedrövliga, men den senaste månaden har man till och med lyckats slå Barcelona, en rejäl uppryckning vill jag påstå, och inte endast Barcelona, man har haft en mycket bättre period så här på slutet.

Real Sociedad har kört på som vanligt tycker jag, lite sämre bara. Man kommer inte att spela ute i Europa nästa år och jag tror styrelsen inte är helt nöjda med tabellplaceringen.

Jag tror Valencia drar det längsta strået till godkända 1.90x hos 10Bet (unik 1000kr bonus).

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming