Speltips 13/4: Crystal Palace – Everton

Jag vänder blickarna från de stora scenerna ikväll och blickar istället mot Selhurst Park och mötet mellan Crystal Palace och Everton.

Twitter Facebook 

16:e placerade Crystal Palace tar sig an 14:e placerade Everton. Efter en riktigt stark öppning på säsongen har Crystal Palace sjunkit ner i en svacka, man har endast vunnit en match sedan den 26:e december förra året och den enda vinsten på dessa fyra senaste månaderna kom faktiskt i den senaste omgången, mot svaga Norwich. Vinsten kan bidra med en gnutta motivationen för att avsluta säsongen på ett fint sätt. Man bör inte åka ur Premier League, även om det sett riktigt dåligt ut den senate tiden, man har hela tio poäng ner till Sunderland.

Everton har också de gjort en väldigt svag säsong, man placerar sig två poäng ovanför Crystal Palace och riskerar heller inte att åka ur den hösta ligan utan det handlar endast om att avsluta säsongen på ett fint sätt för Everton, så fansen har något att glädjas över när säsongen är avslutad, jag tror dessvärre inte ens det hjälper längre.

Everton har spelat oavgjort i mer än hälften av sina bortamatcher (8/15) och det mesta tyder på att man gör det ännu en gång ikväll. Vare sig Crystal Palace eller Everton har mycket kvar att spela för, det ska ske ett mirakel för att något utav dessa lagen ska åka ur, därför tror jag vi får bevittna en riktigt taskig fotbollsmatch den här onsdagskvällen, det är två lag som sett riktigt dåliga ut den senaste tiden och därför tycker jag krysset lockar, Betway ger oss fina 3.40x på det oavgjorda resultatet och det testas! Öppna ett konto hos de och hämta hem er välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Testa PokerStars helt egna Sportsbook: BetStars!

BetStars betar sig sakta men säkert in på den stora Sportsbook-marknaden, med riktigt schyssta odds och en riktigt snygg layout konkurrerar man mot de allra största. Testa på redan idag!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.40
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming