Speltips 12/9: Malmö FF – IFK Göteborg

Malmö FF är pressade att vinna i och med Norrköpings uppvisning – IFK slåss samtidigt om en Europa-plats.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Malmö FF i ett hyperintressant möt mot Göteborg, två lag som dessutom behöver poäng – oerhört mycket. Norrköping vann som sagt sin match mot Jönköpings Södra och samtidigt slog AIK, Sundsvall med 3-1. Detta betyder nu att Malmö FF befinner sig två poäng efter serieledare Norrköping och att AIK utökar avståndet ner till IFK till fem poäng.

Det lär bli en oerhört fight om poängen här och jag tror Malmö FF lyckas dra det längsta strået här, huvudanledningen till detta är helt enkelt att man är någon klass bättre, och under den här säsongen behöver man inte heller tänka på något Europa-spel, utan kan endast fokusera på Allsvenskan, och den vinner man till slut för att man är det bästa laget i Sverige just nu, enligt mig.

Utöver allt detta lirar man trots allt på hemmaplan och här brukar Malmö FF  spela riktigt bra – den raka ettan är tagen till fina 1,80 x degen, släng in en slant hos Bet365 (upp till 1000kr i bonus), och lira med oss.

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: Bet365 (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming