Speltips 11/9: Swansea – Chelsea

Swansea har förlorat två av sina tre matcher inledande matcher och behöver poäng.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Conte har verkligen öppnat starkt med sitt Chelsea och har imponerat stort, Hazard har dessutom hittat tillbaka till storformen och har spelat riktigt bra i alla tre matcher. Annorlunda är det hos Swansea som endast lyckats knipa tre poäng, värt att nämna är också att man mött ganska svagt motstånd då, Hull och Burnley exempelvis.

Jag tror absolut inte på att det blir en utklassning här, utan vi är väl medvetna om hur jämnt det är i Premier League, ingen match på bortaplan är enkel och Chelsea har respekt för Swansea, det är jag säker på. Men jag tror fortfarande det skiljer ett par klasser här, formmässigt också och då talar mycket för en bortaseger här.

Den raka tvåan är spelvärd i en dubbel men jag väljer att köra -1 asian handicap här, det ger dubbla degen hos Bet365 (upp till 1000kr i bonus).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 2,075
Bolag: Bet365 (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming