Speltips 11/9: Falkenberg – Djurgården

Huvudstadslaget är på besök i västkusten för att möta ”laget vid havet” Falkenbergs FF.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Djurgården har haft en svacka där man förlorade flera matcher på raken, men det har sett mycket bättre ut på sistone. Man har förstärk truppen med den rutinerade målvakten Andreas Isaksson vilket lyfter laget rejält med tanke på Isakssons rutin och erfarenhet.

Falkenbergs FF gjorde en stark insats senast mot Örebro där man tog ledningen två gånger om men tappade den lika fort och tillslut så blev det förlust med 3-2. På 20 matcher har man lyckats skrapa ihop endast 9 poäng. Tyvärr så kommer ”laget vid havet” med största sannolikhet att spela i superettan nästa säsong. Det är ett måste match för Djurgården som måste vinna för att klättra upp ett par Placeringar. Just ny ligger man precis ovanför strecket med tre poäng mer än Helsingborg som ligger under strecket. Klasskillnad här och måste match för Djurgården som kommer att vinna här.

(spela för 50kr – få 200kr gratis)

Gå med världens största spelbolag – 1000kr i välkomstbonus

Spela hos världens största spelbolag, Bet365 ger dig som ny kund en välkomstbonus på upp till 1000kr. Dessutom kan du streama nästan alla fotbollsmatcher direkt hos de – helt gratis.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,78
Bolag: BetStars (PokerStars) (spela för 50kr – få 200kr gratis)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming