Speltips 11/3: Dagens säkraste dubbel till 2.22x

Ganska tråkigt utbud den här fredagskvällen men jag har ändå lyckats gräva fram en intressant dubbel.

Twitter Facebook 


Efter en sjuk vinststreak i slutet av februari månad har det gått oerhört trögt i början av mars, det svänger fort i bettingvärlden men det gäller bara att fortsätta. Vi ligger i alla fall några tusenlappar plus fortfarande.

Den här dubbeln kommer att bestå av två hemmalag och de är följande: Juventus och Monaco. Juventus leder Serie A men Napoli är precis bakom och jagar och det gäller för Juventus att vinna varje match nu för Napoli är riktigt bra i år och kommer inte att ge bort något gratis till Juventus.

Sassuolo gästar i alla fall Juventus ikväll och jag kan inte se det laget knipa något poäng här. Juventus är alldeles för starka på hemmaplan och är inne i en riktigt fin period just nu. Visst spelar man Champions League nästa vecka men man får en del vila innan den matchen och ligan kommer därför att prioriteras. 

Över till Frankrike och matchen mellan Monaco – Reims. Här hittar jag en vinnare och det är hemmalaget som jag tror ska kunna ordna en vinst. Monaco är just nu det andra bästa laget i Frankrike men Lyon och resten av klubbarna jagar bakom. Det skiljer sex poäng ner till Lyon och ska man kunna ordna direktplatsen till Champions League till hösten ska man vinna den här hemmamatchen mot Reims.

Reims placerar sig på en 16:e plats i ligan och kommer med största sannolikhet att fortsätta kämpa om att få stanna kvar i den högsta ligan, klarar de det? Det tror jag de lyckas med till slut men ikväll blir Monaco en alldeles för tuff uppgift. Monaco vinner den här matchen.

Den här fina dubbeln ger oss 2.22x hos Bet365 och det tackar vi för!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Monaco & Juventus
Odds: 2.22
Bolag:
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming