Speltips 1/10: Bayer Leverkusen – Dortmund

Dortmund har imponerat stort de senaste veckorna samtidigt som Leverkusen inlett svagt – fortsätter trenden?

Twitter Facebook

Dortmund imponerar stort på mig, säsong efter säsong tappar de sina viktigaste spelare men ändå återvänder de nästa säsong och spelar en riktigt bra fotboll. Den här gången är det precis likadant – Hummels, Gundogan och Henrikh Mkhitaryan har lämnat och det är inte vilka spelare som helst, detta är spelare av yttersta toppklass men ändå har Tuchel hittat ett sätt att ersätta de. Man har värvat riktigt bra och har kanske till och med ett mer intressant lag den här säsongen.

Man har inlett säsongen starkt genom att vinna fyra av sina inledande fem matcher. I veckan spelade man även 2-2 mot Real Madrid och frågan är om man inte förtjänade att vinna den här matchen. Jag tror faktiskt Dortmund är med och utmanar om ligaguldet den här säsongen – visst är Bayern är Bayern, men Dortmund är kapabla till att utmana, det tror jag starkt på.

Leverkusen – Dortmund är egentligen en oerhört jämn match på förhand, det har vi kunnat bevittna genom åren. Dock höjer jag ett varningsfinger för formen hos Leverkusen, man placerar sig på en 10:e plats i tabellen och haft problem med försvarsspelet, det här tror jag Dortmund kan utnyttja, man spelar en oerhört offensiv fotboll och om Real Madrid hade stora problem i veckan, tror jag Leverkusen får ännu större problem under lördagen.

Den raka tvåan är oerhört intressant här, BetStars (öka din vinst med x10) betalar fint för den, ni hittar den till 2,00 x insatsen, i jämförelse med andra spelbolag som ställer ut oddset 1,90x.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: BetStars (öka din vinst med x10)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming