Speltips 10/9: Manchester United – Manchester City

Båda lagen har fått en perfekt start på säsongen med tre raka vinster – blir det en fjärde för något av lagen?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Vilket derby! Det är perfekta förutsättningar för ett helt fantastiskt derby, stort minus är att Aguero missar matchen för Manchester City och det lägger lite grunden för mitt spel här. Aguero är en spelare som växer in i de här stora matcherna och han hade verkligen behövts men nu är fallet så att han är avstängd och dessvärre missar den här bataljen.

Av den anledningen tror jag vi faktiskt får se ett ganska försvarsinriktat City, det tror vi även hade fått se med Aguero på anfallet men med den mannen på planen är allt möjligt och det känns helt plötsligt som att United är givna favoriter när han saknas.

United har som sagt inlett med tre raka segrar och gjort det riktigt bra, man känns verkligen som det gamla United – ett vinnarlag igen och Zlatan har verkligen bidragit till det.

Det här kalaset känns som upplagt för det oavgjorda resultatet tycker jag, det blir ingen fjärde raka seger för något av lagen tror jag, utan tror snarare på att de båda lagen förstår konsekvenserna med en förlust här, man vill absolut inte göra bort sig i den här matchen utan en poäng känns nog väldigt bra hos respektive.

Betway (upp till 1000kr i gratisspel) har ställt ut ett odds på 3,25 x insatsen, det kör vi på!

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,25
Bolag: Betway (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming