Speltips 10/7: Portugal – Frankrike

Finaldags! Värdnationen Frankrike har tagit sig hela vägen till final, Ronaldos Portugal har gjort detsamma, två giganter gör upp om det åtråvärda EM-guldet.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Jag rankar Frankrike något snäpp högre än Portugal, det är jag nog inte helt ensam om men en final är en final och det kan faktiskt gå lite hur som helst, allt handlar om vem som lyckas göra det första målet. Portugal har dessutom Ronaldo och detta är en stor bonus vill jag påstå, ingen missade nog Ronaldos mål mot Wales – ett riktigt drömmål enligt mig. Han är alltid ett farligt kort när han kommer rättvänd eller vid inläggssituationer.

Griezmann är givetvis också han en riktigt bra spelare, sex mål är han uppe på i detta EM och det lär bli en het kamp mellan honom och Portugals backlinje.

Jag tycker att Frankrike har imponerat mest av dessa två lagen i turneringen och även stött på tuffast motstånd. Jag tror det är viktigt för Frankrike att just ha spelat mot Tyskland för några dagar sedan – istället för mot Wales som Portugal gjorde. Jag tror det kan visa sig vara avgörande, Frankrike har verkligen flåset uppe efter den matchen och imponerade stort på mig genom att komfortabelt vinna med 2-0.

Jag tycker den raka tvåan är intressant till godkända 2,06x hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,06
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming