speltips_skribent

Speltips 9/5: Juventus – Monaco

Juventus prioriterade bort ligaspelet helt i helgen och har endast fokus på Champions League – är Monaco chanslösa under tisdagskvällen?

Twitter Facebook

ChampionsLeagueFinal

Juventus spelade oavgjort mot Torino på hemmaplan i helgen vilket signalerar att man fokuserar på Champions League och det här mötet Monaco. Och i Frankrike stod man för en oerhört imponerande prestation, seger 2-0 på bortaplan och inget talar för att Monaco lyckas vända på det här.

Monaco hade förvisso ett par bra lägen som Buffon lyckades avvärja, men det förväntade man sig av Monaco med tanke på hur de brukar spela på hemmaplan, superoffensivt. Även om de föll på hemmaplan, stod de för en bra insats, i vår mening. Dock är Juventus alldeles för bra just nu, och när de spelar på sin högsta nivå, är det få lag som kan mäta sig med dem.

Vi kan hoppas på att Monaco stänker dit ett tidigt mål för spänningens skull, men om Juventus är tuffa att möta på hemmaplan, då kan ni föreställa er hur svårt Monaco kommer att få det på bortaplan i Turin.

Allegri har visat sig vara den perfekta mannen för detta Juventus, de har blivit ett oerhört strukturerat lag och spelare följer matchplan till punkt och pricka. Faktum är att Juventus inte släppt in ett enda mål i slutspelet ännu, det är nästintill omänskligt med tanke på att man spelat mot Barcelona på Camp Nou.

Känslan säger att Juventus därför löser en seger här, vi har svårt att se Monaco hitta på någonting i den här matchen, för även om man har en fin offensiv, så har Juventus världens bästa backlinje.

Vi spelar därför den raka ettan till godkända 1,662 x slanten hos Pinnacle, spelbolaget som alltid erbjuder högst odds, och ingen välkomstbonus av den anledning.

15,0 x pengarna (istället för 1,62) för en Juventus-seger i kvällens match!

Ladbrokes slår till med en helt otrolig välkomstbonus. Alla nya kunder får 15,0 gånger pengarna för en Juventus-seger i kvällens match mot Monaco.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,662
Bolag: Pinnacle (Spela på de högsta oddsen)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll