speltips_skribent

Speltips 17/5: Celta Vigo – Real Madrid

Hängmatch från februari på agendan! Real Madrid gästar Celta Vigo och jakten på ligaguldet fortsätter alltså redan under onsdagskvällen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Real Madrid är verkligen helt otroliga just nu, och spelar en gudomlig fotboll. De slog dessutom ännu ett rekord i helgen när de gjorde mål mot Sevilla, vilket betyder att de nu gjort mål i 62 raka matcher, helt otroligt. Och frågan är om Real Madrid varit så här bra någon gång, det är åtminstone svårt att minnas isåfall.

Real Madrid kommer att spela sin tredje Champions Leauge-final på fyra år. Man har dessutom avancerat sig vidare till minst en semifinal-plats i turneringen sju år i rad. Listan är lång, och Real Madrid mår helt enkelt riktigt bra just nu.

Vi kan därför inte se dem tappa poäng i den här matchen, man är oerhört nära ett ligaguld, det första sedan 2012, och allt talar för att man plockar det.

Celta Vigo har dessutom förlorat fem raka matcher i ligaspelet, och det mesta tyder på att man checkat ut. Dock finner man säkert motivation i att det är just Real Madrid som gästar, det är lite av årets match för Celta Vigos del, även om den spelas vid den här tidpunkten när poäng inte direkt betyder något för deras del.

Dock har Celta Vigo visat sig vara en jobbig motståndare för topplagen i ligan, därför tror vi inte Real Madrid reser ifrån Vigo med en storvinst i bagaget. Celta Vigo har förvisso släppt in mycket mål under de senaste veckorna men försvaret lär täppas igen ordentligt när Real Madrid kommer på besök.

Real Madrid lär lösa tre poäng till slut här, och lär stänka dit minst två baljor. Men vi tror samtidigt att Real Madrid och Zidane lägger en extra tanke på defensiven, man lär inte vilja bjuda Celta Vigo på något i den här matchen, och kommer att spela med en ordinarie elva, med Casemiro på mittfältet – och därför tror vi också på att det inte blir ett målkalas.

Vi testar därför en mindre slant på under 3,5 mål i matchen till höga 2,45 gånger pengarna hos ComeOn.

Hämta Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr) hos ComeOn.

Riskfritt spel på uppåt mot 1000kr – hos Betsson

Betsson erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel uppåt mot 1000kr. Placera 1000kr på ett spel, förlorar du, betalas insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,45
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll