stryktipsforslag och analys

Stryktipset 10/2: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 6. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

✅ Veckans spelbolag: Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel hos Unibet! 💰hämta ditt freebet här

Twitter Facebook

6 matcher från Premier League den här lördagen och det tackar vi såklart för, superfint med fotboll från högstaligan här och resterande i vanlig ordning från Championship. Newcastle lirar! Liverpool finns även de med här och Spurs ställs mot Brighton där krysset i alla fall kan vara värt att ha med. Liverpool däremot kommer att slå Burnley och är även veckans bank. Omöjligt faktiskt, att Burnley plockar poäng på Anfield så vi får hitta värde på andra platser. Vi kör väl! Hela analysen här nedanför. Lycka till!

2. Veckans bank: Liverpool
8. Veckans skräll: Preston
12. Veckans drag: 1X2

stryktipset vecka 6 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Nottingham – Newcastle, 1 2

Tufft just nu för Nottingham Forest som snabbt närmar sig ett nedflyttningsstreck här efter Lutons minst sagt fina veckor, dessutom vet vi att Everton har mer i sig och det innebär att situationen är minst sagt allvarlig för Forest. De måste börja vinna fotbollsmatcher nu. Så ett något mer desperat hemmalag i jakten på tre pinnar här, det i kombination med hur Newcastle ser ut gör ettan till ett bra tecken att ha med här tycker vi. Däremot vidöppet möte det här och gaffeln känns därför bäst. Jobbar vi bortavinsten här till under 35%.

2. Liverpool – Burnley, 1

Klasskillnad. Och det räcker väl egentligen där? Till och med vid 99% är spiken ett alternativ här på Anfield när detta Burnley tittar förbi. 3-0? 4-0? 3-1?

3. Tottenham – Brighton, 1X

1X heltäckande här säger vi i och med Spurs fina siffror här på hemmaplan, Richarlison har dessutom växlat upp och även det känns betryggande då brassen numer känns direkt avgörande. Superstark just nu! Brighton vinner inte här på bortaplan – har bara säkrat 3 vinster av 11 möjliga borta.

4. Fulham – Bournemouth, X2

Fulham står som favorit här och det måste vi väl ändå göra någonting av, de mår inte alls bra just nu och tappade dessutom en 2-0-ledning här närmst mot Burnley(!). Sex raka utan en vinst dessutom, Bournemouth är bättre – bara rimligt därför att börja från höger. Jobbar vi gästerna här till under 30%(!).

5. Luton – Sheffield U, 1

En supermöjlighet här med spiken känner man spontant till vad som ser ut att bli 55%, max 60 – just nu en bit under 50%. Luton har inte förlorat än under 2024 och har dessutom vunnit tre av sina fyra senaste fighter. De är på G, det vet vi om och Sheffield har samtidigt förlorat 17 av 23 ligamatcher. De är hopplösa det här Sheffield och vi räknar därför även med att de fortsätter förlora. 2-0?

6. Wolverhampton – Brentford, 1X

Wolves superfina just nu och det är svårt att därför annat än att faktiskt klicka in ettan som det första tecknet här, känns bara rimligt men ett kryss är ett bra komplement då Brentford har muskler. Kan få till en jämn fight, det är ändå känslan här. 1X heltäckande däremot.

7. Blackburn – Stoke, 1 2

Blackburn har vunnit 10 matcher den här säsongen och förlorat hela 16(!) stycken och det tycker vi sammanfattar läget väldigt bra, de kryssar sällan, utan vinner eller förlorar. Gaffeln här av den anledningen, vi gillar Stoke här som kommer att ligga runt 25%. Formen må vara svag hos gästerna men här kommer vi inte från Blackburns 16 nederlag – bara tabelljumbon Sheffield Wednesday har förlorat fler matcher. Jobbar vi bortavinsten här!

8. Cardiff – Preston, X2

Hemmalaget som väntat knapp favorit här och det tycker vi öppnar upp för X2 i match nummer 8, rimligt då Preston helt enkelt är bättre och även mår bättre sett till en dagsform. Stabila här på slutet sett till deras fyra senaste fighter, vinst dessutom över Ipswich här närmst med 3-2. X2 känns bra.

9. Hull – Swansea, 1

Hull med två raka vinster inför lördagens fight mot Swansea och de har dessutom hållit nollan intakt i båda de matcherna, det är positivt och väcker tro om en ny solid insats här hemma mot ett hopplöst Swansea. Gästerna med fyra raka torsk inför det här mötet dessutom, addera därtill att de släppt in 12 mål på de matcherna. Spiken intressant därför till allt under 58%.

10. Middlesbrough – Bristol City, 1X

Bristol City har inte vunnit en match i Championship sedan Boxing Day och det har som bekant spelats en del fotboll här i ligaspelet sedan dess, så en otroligt svag form och bortaspel på det dessutom och det resulterar i att vi backar upp favoriten Middlesbrough här. Bör kunna undvika ett nederlag i alla fall. Krysset är däremot givet, Middlesbrough allt annat än en garanti.

11. Queens Park Rangers – Norwich, X2

Cifuentes QPR har noterats för sju pinnar på tre omgångar här nu och har därför även säker mark inom räckhåll, tre pinnar upp inför omgång 31 och det tvingar någonstans med krysset känner vi då Norwich har ett svagt bortafacit här i Championship. Har bara vunnit 4 av 15 möjliga fighter. Formen dock överlag bra hos gästerna (tre vinster på de fyra senaste) och därför känns X2 också bra här.

12. Sunderland – Plymouth, 1X2

Plymouth har fått ordning på sitt bortaspel här under de senaste veckorna (plockade sin första trea på resande fot här närmst) och därför har i alla fall vi väldigt svårt att bortse från bortavinsten här i match nummer 12, däremot måste vi även ha med ettan här då Sunderland noterats för 9 vinster av 15 möjliga hemma. Helgarderingsfight helt enkelt. Plymouth är trots allt topp 7 i Championship sett till en hemmatabell. Kommer de upp i nivå här, så blir det poäng.

13. Watford – Leicester, 2

Leicester är så nära en garanti man faktiskt kan komma här i Championship med sina 23 vinster av 30 möjliga och med målskillnaden 64-23. Seriens bästa offensiv och seriens bästa defensiv och det är bara att slå fast att de är fullständigt överlägsna. Har numer 11 pinnar ner till närmsta motstånd och har samlat på sig 31 poäng fler än detta Watford. Vi kör spiken här, känns superbra då Leicester inte lär kliva över 45% här.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming