speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Girona 10/2: Seriefinal i La Liga

Superspännande fight här i Madrid när tabellettan Real Madrid tar sig an tabelltvåan Girona. Det stora, stora testet för Michels överraskningsgäng.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

Ett möte som i allra högsta grad bubblar inför och där vi högst troligt kommer att få ett svar om det blir en fight hela vägen in här eller om Real sätter ner foten och skaffar sig ett otroligt fint utgångsläge här inför de sista 14 omgångarna. För det skiljer alltså två poäng Real Madrid och Girona åt här inför lördagen och vinner Real, ja då slår nog ändå flesta fast att det blir de som vinner La Liga den här säsongen. Vinner däremot Girona, så har Real även ett CL-slutspel framför sig här nu och då kan mycket Girona utnyttja.

Spänningen är därför otroligt stor här även fastän spelbolagen i princip redan krönt vinnaren, runt 1.50x för det raka spelet på Real Madrid talar sitt tydliga språk och det är väl ändå lite överraskande vill vi påstå. Real Madrid här med ett gäng skador och Girona har trots allt besegrat Atletico Madrid och Barcelona ganska klart här nyligen, de bör därför rimligtvis ha saker och ting att säga till om här.

Vi tycker det, Girona är det laget i La Liga som gjort flest mål den här säsongen och har alltså noterats för otroliga 52 mål på 23 matcher, de hängde fyra mot Atletico Madrid bland annat men även fyra mot Barcelona. Att de gör mål här på lördag utgår vi därför från, Real med tre mittbackar out här alltså och addera därtill att de släppt in minst ett mål, i sju av sina åtta senaste matcher. Relevant att dessutom nämna här är att Dovbyk är tillbaka från skada, han missade spel här närmst mot Real Sociedad och det mötet slutade alltså 0-0 – Gironas blott andra match under 23/24 där de misslyckas med att göra mål (senast det skedde var i förlustmatchen mot just Real Madrid i september månad). Så en viktig nyhet för Michel här att skyttekungen är tillbaka och det är även en förutsättning tror vi om Girona ska ha en möjlighet här.

Underhållande möte, men Real vinner

Real Madrid kliver som sagt in här i lördagens fight utan tre mittbackar i Alaba, Militao och Nacho, vilket innebär att Rudiger och Tchouameni högst troligt kommer att bilda mittlås här. Trots allt, ett mycket bra mittlås får vi slå fast och det är även Real Madrids stora styrka, de har en otrolig bredd och tappar knappt kvalité när så pass bra lirare är borta. Utöver de tre är som bekant även Courtois out, här har även Lunin gjort det fantastiskt bra och även det tycker vi är en detalj som någonstans faktiskt talar för att Real Madrid reder ut det här på lördag.

Real Madrid är så pass bra här hemma och för de som såg derbyt mot Atletico i förra helgen, såg även ett Real Madrid som imponerade stort under första 30 – och sen även egentligen över hela matchen. Men första 30 stack ut och var en tydlig bekräftelse på vilken nivå de faktiskt håller. Vilket jäkla lag det här ändå är och vi ser de dessutom bara växa i samband med den här seriefinalen. De kommer att steppa upp och då kan inte ens Girona hänga med.

Girona ska nämnas kliver in här utan Blind och Herrera som båda är avstängda, det är tunga tapp får vi konstatera och även David Lopez saknas här. Med det sagt så tycker vi om Real Madrid & BLGM – Ja här jättemycket till 2.54x insatsen hos Betinia, 2-1 eller 3-1 säger vi här på Santiago Bernabeu.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 100 KR VID REG 

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.54
Bolag: Betinia (100 kr vid reg)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: