speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolverhampton – Brentford 10/2: Wolves i jättefint skick

Wolves kliver in i lördagens fight mot Brentford med en imponerande 4-2-vinst över Chelsea i ryggen, dessutom ser truppläget jättebra ut. Bra chans här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

Otroligt fina detta Wolves får vi slå fast och även att de faktiskt numer får benämnas som lite av ett överraskningsgäng i Premier League så här långt, tabelltia här förvisso vilket kanske inte sticker ut sådär avsevärt mycket men ser vi endast till de senaste veckorna här, så har detta Wolves visat upp en nivå i alla fall vi inte trodde de hade i sig.

Wolves har alltså bara förlorat en av sina nio senaste matcher sett till alla tävlingar, här hemma på Molineux Stadium har de dessutom bara en enstaka förlust sedan den 16 september 2023, då föll de alltså mot Liverpool här med 3-1. Det är ett minst sagt otroligt facit för att vara Wolves och bekräftar bara att de faktiskt är på riktigt, att Gary O'Neil på alla sätt och vis fått pusselbitarna på plats här nu när dessutom deras bortafacit har sett bättre och bättre ut. Wolves har vunnit sex av sina nio senaste matcher numer och addera därtill att de även noterats för 22 mål, fyra här närmst mot Chelsea på Stamford Bridge, tre innan dess mot Man United och två innan det mot West Bromwich i FA Cupen.

Så ett hemmalag som mår otroligt bra här inför lördagens PL-möte och rimligtvis bör de därför även ha en god chans att vinna igen, nu har de förvisso misslyckats med att slå Brentford i två raka fighter men det var i FA Cupen och där gick även Wolves vidare till slut – efter ett avgörande i förlängning. Tittar vi tillbaka till senast lagen ställdes mot varandra här i Premier League så var det inte alls så längesen, den 27 december 2023, den matchen vann Wolves med 4-1 på Brentford Community Stadium.

Här på lördag kommer Wolves att ställa fram bästa möjliga lag, tillskillnad från hur det såg ut i FA Cupen och de lirar hemma på nytt, det är faktorer som får en investering i Wolves att kännas trygg i vår värld. Wolves är bättre och är formstarka, de har samlat på sig 10 poäng fler än Brentford i PL och addera därtill att Brentford har förlorat 8 av sina 10 senaste fighter. Skillnaden är tydlig just nu, det kommer vi inte från.

Allt över dubbla insatsen bra

Utöver allt vi faktiskt nämnt i inlägget så här långt så behöver vi även lyfta en annan detalj som starkt talar till Wolves fördel här inför lördagen, Hee-Chan Hwang och Boubacar Traore är båda tillbaka här för Wolves del från asiatiska- samt afrikanska mästerskapen och det betyder alltså att man har ALLA spelare tillgängliga på lördag. Inga skador eller avstängningar alltså och det får vi slå fast är perfekta förutsättningar för hemmalaget. Så dagsformen jättefin, hemmaplansfördelen här och dessutom full styrka sett till truppen, trots detta bjussar ComeOn på fantastiskt värde och det måste vi helt enkelt utnyttja.

För Brentford ska nämnas kliver in här utan Henry, Mbeumo, Hickey, Schade, Dasilva, Wissa och Onyeka, Wissa får vi slå fast är viktig för detta Brentford och det har varit tydligt att han saknats, även Mbeumos fysik och mål – lagets bästa målskytt den här säsongen trots allt (Wissa på en tredjeplats i den interna skytteligan). Nu är Toney tillbaka och Messi Maupay flyger men absolut att vi håller en sådan som Cuncha högre här (6+4 på de 8 senaste matcherna). Även Pedro Neto är klass.

Så allt talar verkligen för att Wolves står för en ny bra insats här på lördag och det ska per automatik betyda, väldigt goda poängmöjligheter för hemmalaget. Vi klickar därmed in det raka spelet på Wolves till superfina 2.14x insatsen hos ComeOn, allt över dubbla degen är intressant här i vår värld.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.14
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: