speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Burnley 10/2: Blir åka av på Anfield

Stor skillnad här på alla plan när Liverpool och Burnley ställs mot varandra på lördag. Vi utesluter absolut ingen överkörning. Den är snarare att vänta här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD

Twitter Facebook

Än så länge är det fortsatt tabellettan vi har att göra med här i Liverpool och även fastän Manchester City ser ut att kliva om här framöver så är Liverpool som etta 100-procentigt fokuserade på sina uppgifter här framöver och kommer att hantera den här ledningen som just en sådan, en ledning i Premier League där man ska hålla Man City men även Arsenal under sig i en tabell.

Och här på lördag kan knappt uppgiften bli mindre för Liverpool sett till ett PL-sammanhang när nästjumbon Burnley tittar förbi på Anfield, en väldigt generös uppgift och oavsett hur vi än vrider och vänder på det här så ser vi alltså ingenting annat än att Liverpool slår Burnley och detta väldigt tryggt dessutom. Liverpool är först och främst seriens starkaste lag sett till en hemmatabell, 9 vinster av 11 möjliga lyder facit och så är nollan i förlustkolumnen fortsatt intakt, dessutom har de alltså gjort hela 30(!) mål här på Anfield på de 11 matcherna, nästan ett målsnitt som landar på tre mål/match alltså. En otroligt imponerande resultatrad och förlusten mot Arsenal var blott deras andra i PL den här säsongen, formen har därför varit fantastisk fram till mötet på Emirates här i förra helgen och riktigt samma sak går alltså inte att säga om detta Burnley.

Vi vet hur allvarlig situationen är för detta Burnley och det är väl numer ganska klart också var Burnley faktiskt står i en Premier League-kontext, man sticker absolut inte ut om man påstår att de kommer att lira i Championship nästa säsong, utan allt talar verkligen för det. De varken vinner matcher hemma, gör mål eller har en bra defensiv, utan faller i princip på alla plan i vår värld. De är för dåliga för PL. Så enkelt är det. Sju förluster alltså, av elva möjliga här på bortaplan och då släpper de i snitt in ungefär två mål/match. Vi ser därför Liverpool köra över det här gänget på Anfield på lördag.

Odds tips till 2.21x hos Bethard

Nathan Redmond, Koleosho och Beyer missar samtliga tre med all säkerhet det här mötet för Burnleys del och högst troligt får hemmalaget även klara sig utan både Taylor och Delcroix. De sistnämnda kommer båda att testas inför matchstart och i dagsläget ges de ungefär 50% chans att lira. Så det återstår att se där.

För Liverpools del saknas Matip, Szoboszlai, Bajcetic, Konate (avstängd), Salah (tillbaka nästa vecka) och Thiago här, men Endo sägs vara tillbaka efter att hans Japan åkt ut ur asiatiska mästerskapen. Även Bradley förväntas göra comeback efter att ha missat spel senast i och med hans pappas död.

Så förutsättningarna rent truppmässigt ändå bra för Liverpool som kommer att kunna forma nästan bästa möjliga lag här, Nunez, Jota och Diaz längst upp i banan, och med Robertson och Alexander-Arnold springandes på kanterna. Det tror vi resulterar minst i en 3-0-vinst för Liverpool här och extra stark är den känslan då Liverpool kommer närmst från ett nederlag, och återvänder hem till Anfield här i samband med det. 3-0/4-1. Liverpool (-2.5 asian handicap) testas därför till mycket fina 2.21x insatsen hos Bethard!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 2.21
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: