speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Brighton 10/2: Heung-Min Son tillbaka

Superförstärkning för Spurs här inför lördagens fight mot Brighton, den stora stjärnan är tillbaka och rent offensivt, sticker hemmalaget därför ut här. Det fäller avgörandet.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Det blev till slut ett riktigt surt poängtapp för Spurs här i den senaste omgången mot Everton på Goodison Park, i en fight man alltså såg ut att knipa alla tre pinnar under en lång tid, men där Everton till slut lyckades få in en kvittering och detta först i den 94:e matchminuten. Tungt, helt klart men här finns ingen som helst tid eller anledning att faktiskt gå med huvuden nere utan det gäller att studsa tillbaka direkt för att någonstans inte tappa viktig mark här i jakten på en fjärdeplats. För den lirar man om i allra högsta grad alltså.

Dessutom är Spurs som bekant väldigt starka här hemma i London, vi tänker därför att de även kliver in med största möjliga självförtorende här och sätter tonen direkt. För man har alltså vunnit åtta av elva nio möjliga matcher här hemma och jagar dessutom sin femte raka vinst på Tottenham Hotspurs Stadium i ligasammanhang. Det säger en del om deras förmåga här, dessutom gör de som bekant mycket mål och det känns väldigt betryggande, hela 23 gånger har man hittat rätt på 11 matcher och det är ett minst sagt fint målsnitt. Inte i nivå med Liverpool eller Arsenal, men absolut fortsatt ett bra målsnitt som imponerar.

Och en stor anledning till just det målsnittet är alltså Richarlison, han är numer igång och är sådär bra som Spurs hade hoppats på när man plockade in brassen. Även det en detalj vi starkt tycker faktiskt talar för att Spurs besegrar Brighton på lördag, för nu är det så, att den typen av spelare ofta avgör bataljer som står och väger, och då kan vi även addera därtill att Son är tillbaka nu. Vi finner därför även värdet intressant till vänster här hos nya expekt, Brighton har en fin högstanivå, den känner vi till, men absolut att de är för ojämna för att någonstans kunna blanda sig in i en toppstrid. Spurs är bättre än så och känns därför som en bra investering.

Allt över 1.80x bra här

Spurs kliver definitivt in i lördagens fight med Sessegnon, Bissouma och Solomon out, samtliga tre skadade men Son är som sagt tillbaka och även en Sarr, som gjorde comeback här senast. Lo Celso är samtidigt fortsatt ett frågetecken här och därmed osäker till spel. Sakta men säkert börjar Postecoglou få tillbaka sitt manskap och i linje med det räknar vi med att resultaten kommer att gå deras väg. Spurs är bra och det får vi absolut inte underskatta, speciellt här hemma där man ofta flyger fram.

För Brightons del saknas March, Milner, Enciso, Veltman, Mitoma och Adingra högst troligt alla här, Mitoma sägs dock vara på väg tillbaka och även en Enciso men enligt rapporter ska lördagens fight vara lite för tidigt för en comeback. Eventuellt ser vi de här nästa vecka.

Med det sagt så är det ändå alltid lite läskigt att gå emot Brighton, det får man ändå erkänna i och med deras fina nivå när de väl prickar den, men man har gjort just det alldeles för ofta här i Premier League under 23/24 och det är svårt att blunda för. 4-0-förlusten mot Luton är alarmerande såklart och det skedde så sent som den 30 januari trots allt. Visst en jättefin insats här närmst mot Palace där Brighton vann med 4-1, men Palace vet vi mår jättedåligt just nu. Därför är det helt klart en tuffare uppgift som väntar för Brighton här i London där man kommer att sättas på prov. Det är även svårt att bortse från det faktum att de bara vunnit två av sina åtta senaste fighter i PL och huserar nio poäng bakom ett Spurs i tabellen. Skillnaden är trots allt uppenbar. Det raka spelet på Spurs är därför i vår värld intressant så länge det ligger på 1.80 eller högre, i det här fallet får vi 1.83x hos nya expekt och därför plockar vi också hem det. Spurs bör stå där som segrar här till slut. 2-1!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.83
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: