sociala medier facebook

Dagens dubbel 10/2: 6.68x insatsen hos Bethard

Odds från Premier League och Bundesliga när vi formar dagens dubbel här på lördag. En modig dubbel där ett kryss trissar upp oddset kraftigt.

RYGGA VÅR DUBBEL HOS BETHARD

Twitter Facebook

Luton ställs mot tabelljumbon Sheffield United här under lördagen och här måste vi väl i princip bara hugga det raka spelet på Luton hos Bethard till 1.78x insatsen, det just nu högsta oddset på marknaden och det är ett väldigt generöst odds måste vi konstatera. Luton såklart även de här i botten och ingen vinstgaranti som det ser ut såhär 22 omgångar in, men de har samtidigt plockat dubbelt så mycket poäng som detta Sheffield och sett till dagsformen så är skillnaden enorm.

Luton har vi fått se göra otroliga saker här under de senaste veckorna trots allt och det får även en investering i dem att kännas jättebra till det här värdet som speljätten ställer fram, 4-4 här närmst mot Newcastle och fyra mål innan det dessutom, mot Brighton just här hemma. Vi kan bara tänka oss vilken stämning det kommer att vara här på Kenilworth Road och även hur taggade spelarna kommer att vara, och vi kan därför inte se de tappa poäng här.

Vi räknar med att Luton vinner med 1-0 eller 2-1 och klickar in hemmalaget som vinnare. Spel nummer ett i den här dubbeln alltså.

Seriefinal i Bundesliga

Bayer Leverkusen ställs mot Bayern München i en otroligt häftig fight här i Bundesliga och det är väl bara att slå fast att detta är lördagens stora höjdpunkt. Real Madrid – Girona får ursäkta här, även Roma – Inter utan här lär folk ändå styra in seriefinalen i Bundesliga. De här alla tre matcherna krockar alltså med varandra då de tyska jättarna gör upp vid 18:30, Real – Girona likaså och Roma – Inter kör igång vid 18.00.

Nog om det och till spelen vi har grävt fram här, precis som ingressen antyder så är vi alltså inne på det raka krysset här från 1×2-marknaden. Senast de här lagen ställdes mot varandra slutade det hela 2-2 och känslan säger att både Leverkusen och Bayern här, är nöjda med exakt det utfallet. Visst kommer de att gå för det båda två men står det 2-2 på resultattavlan med 15 kvar att spela så kommer de båda med all säkerhet att minimera riskerna. Leverkusen är då i topp och Bayern i allra högsta grad med.

Och varför vi nu bestämmer oss för det raka krysset här har mycket att göra med värdet som Bethard ställer fram, 3.30x hade vi kanske inte reagerat på, men 3.75x är superspännande tycker vi såhär i en dubbel. Trissar upp oddset kraftigt så vi hamnar på 6.68x insatsen här hos Bethard. Det är värt en liten slant känner vi i och med hur mycket som faktiskt står på spel på BayArena. En jämn fight är att vänta och då bör vi ändå kunna få se samma utfall som senast. 2-2 säger vi.

RYGGA DUBBELN HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Luton & X i Leverkusen – Bayern
Odds: 6.68
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: