speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sevilla – Atletico Madrid 11/2: Drömvärde hos ComeOn

Atletico Madrid här till en bra bit över dubbla degen hos ComeOn, alldeles för bra värde för att låta bli. Stor skillnad i Sevilla.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

Det är verkligen svårt att hitta argument som faktiskt talar för att Sevilla vinner söndagens fight mot Atletico Madrid, hopplösa här under 23/24 och absolut att det rör sig om en kris i klubben just nu. De vann senast, förvisso men den ska vi verkligen vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från. De slog Rayo med 2-1 i en match där Rayo vann både xG-fighten och hade 67% bollinnehav. Addera därtill att Rayo avfyrade 22 skott mot mål mot Sevillas 10. Vann hörnfighten dessutom med 6-0.

Så Sevilla hade med andra ord en del tur mot Rayo här senast och ska vi hitta ytterligare en vinst från deras sida här i La Liga så måste vi alltså gå tillbaka till den 19 december 2023. Sevilla har dessutom bara vunnit just två fighter i ligaspelet sedan den 26 september och därför är det bara att slå fast att de faktiskt tillhör skaran klubbar här i Spaniens högstaliga som är de allra sämsta. De har bara fem lag under sig i tabellen och har dessutom tre pinnar ner till nedflyttningsstrecket, och har man detta efter 23 spelade omgångar, ja då är situationen ändå väldigt allvarlig.

Ett motstånd som Atletico Madrid helt enkelt ska besegra här på söndag, trots spel på bortaplan. De är det bättre laget i grund och botten och slåss trots allt om Champions League här nu med ett jättepiggt Bilbao precis bakom i tabellen. De är pressade att vinna och kommer därför även att gå för alla tre pinnar här, dessutom är formen god med tio poäng på de fyra senaste omgångarna och skadeläget ser även det bra ut. Detaljer som får en investering i Atletico Madrid att kännas jättebra så här på förhand.

Många avbräck hos hemmalaget

Agoume, Marcao, Kouassi, Lamela, Diaz, Salas, Gudelj och Lukebakio saknas alla för Sevilla här inför söndagens fight och det är bara att slå fast att det är förutsättningar som är långt från optimala, man har lidit stort av skador i princip under hela säsongen och listan må vara en aning kortare nu, men fortsatt påverkar det såklart. På alla plan egentligen, då allt verkligen känts rörigt kring det här laget under 23/24, med massa nya startelvor i princip i varje omgång.

Atletico Madrid kommer till spel utan Saul här som drog på sig ett femte gula kort här mot Real Madrid senast, och även Gimenez, Azpilicueta, Lemar och Vitolo är out. De tre sistnämnda inget som påverkar här får vi slå fast, och Gimenez kan man ersätta. Även Saul egentligen då Atletico Madrid har en stor bredd, det kommer vi inte från här. Det skiljer de från alla lag i La Liga, förutom Barca och Real.

Nu kan vi inte helt blunda för Atletico Madrids bortafacit här såklart som absolut inte imponerar, men oavsett vad så tycker vi en investering i Atletico här är en mycket bra idé till 2.11x insatsen hos ComeOn. Det grundar vi kanske främst i Sevillas oförmåga den här säsongen, men här ska det ändå samtidigt nämnas att det skiljer hela 28(!) poäng lagen åt i La Liga-tabellen och det demonstrerar väl ändå skillnaden tydligt. En enorm skillnad trots allt. Därför är 2.11x jättefint värde säger vi. Spelvärt ner till 2.00x här hos ComeOn. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.11
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: