speltips tipsmedoss kamil

Speltips Aston Villa – Manchester United 11/2: Målglatt på Villa Park

Vidöppet möte så här på förhand när Aston Villa och Manchester United drabbar samman, men målen en garanti. Ständigt målfester på Villa Park.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Aston Villa inte längre en garanti här hemma på Villa Park får vi slå fast efter två raka förluster och tre tapp på de fyra senaste matcherna, de föll här närmst mot Chelseas på villa Park med 3-1 i FA Cupen och noterades även för en förlust i sin senaste hemmafight i Premier League, förlust mot Newcastle med samma resultat, 1-3. Därför har även Manchester United alla anledningar att gå för alla tre pinnar här på söndag och det räknar vi även med att ett United i bra slag gör, de har börjat producera jättemycket mål och kliver in här med elva mål i ryggen på deras blott tre senaste fighter.

Mål bör vi därför kunna få se här på Villa Park på söndag, Aston Villa ute efter revansch nu och visst bör de kunna växla upp här igen. De är otroligt skickliga här hemma och har fortsatt en fjärdeplats intakt i Premier League, det talar absolut emot att de är på väg mot en kollaps eller liknande, utan det lär finnas mer energi här och främst tro om att fjärdeplatsen faktiskt är fullt möjligt. Plockar man en trea här så är United i princip ute ur striden om Champions League då det kommer att skilja 11 poäng Villa och United åt med 14 omgångar kvar att spela. Tanken på det har man såklart här och vi räknar därför fortsatt med att få se ett offensivt och flärdfullt Villa framöver.

Vi kan däremot inte stänga dörren för det här United längre, de är formstarka och gör mycket mål och sådana lag får man se upp med. Som sagt, elva mål på tre matcher, det är ett kvitto på att någonting håller på att falla på plats och kvalité har man som bekant, vi räknar därför även med att gästerna här kommer att ha saker och ting att säga till om. Dessutom har United trots allt vunnit mycket fotbollsmatcher den här säsongen, de kryssar sällan och står på 12 vinster av 23 möjliga – Spurs har vunnit 13, Arsenal 15. Inte alls så mycket fler. Vi stänger därför som sagt inga dörrar här utan konstaterar istället att målen är en fin investeringskälla, de är en garanti påstår vi och väljer därför även att klicka in ett överspel från Villa Park.

Får vi se fyra mål här på Villa Park?

Aston Villa får vi slå fast kliver in i bra skick rent truppmässigt här då de saknar Buendia, Mings, Duran och Konsa här, fyra spelare out med skador och det är okej. Absolut inte perfekta förutsättningar, men de är bra i jakten på en vinst mot United på Villa Park. Skickliga poänglirare som Watkins, Bailey, McGinn och Tielemans kommer alla att starta, det känns betryggande inför överspelet.

För Manchester Uniteds del skadade Martinez sig på nytt här senast, han blir borta ett bra tag här framöver och även Martial, Malacia, Mount och Wan-Bissaka finns uppsatta på en skadelista. Men annars är truppen intakt och det är sett till Uniteds mått mätt bra förutsättningar får vi slå fast. De har i princip haft en skadelista med 10 namn under hela säsongen, därför bör vi rimligtvis här kunna räkna med att de fortsätter göra mål.

Med det sagt så ser vi 2-2 här framöver oss på resultattavlan efter 90 spelade, eller 3-1 åt något håll till och med, en vidöppen fight så här på förhand där båda lagen kommer att gå för det. Villa med 30 mål 11 hemmamatcher så här långt, ett otroligt målsnitt trots allt som talar för just ett målkalas här. Trots den något nedåtgående formkurvan för Villa alltså, motståndaren United räknar vi med kommer att trigga dem här. Över 3.0 mål (asian) testas här till godkända 1.87x insatsen hos nya expekt.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Över 3.0 mål (asian)
Odds: 1.87
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: