europatipset tips

Europatipset 11/2: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 6 – med 3,5 miljoner kr i jackpot! Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59.

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i februari månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Supersöndag är vad vi har framför oss här när Europatipset bjuder till i form av en jackpot 3,5 miljoner kr, dessutom inte bara det utan en superfin fotbollsdag här framför oss, Aston Villa – Man United sätter tonen direkt och så har vi även ett Londonderby från Premier League där West Ham och Arsenal drabbar samman. Final afrikanska mästerskapen! Serie A! Och bland annat Sevilla – Atletico Madrid från La Liga. Superfina matcher här och vi drar väl igång direkt, ni hittar i vanlig ordning vårt spelförslag precis här nedanför följt av en stor, stor analys! Lycka till.

6. Söndagens skräll: Krysset
7. Söndagens spik: Monza

9. söndagens drag: X2

europatipset jackpot 11 februari 2024

TILL EUROPATIPSET

1. Aston Villa – Manchester United, 1 2

Stor besvikelse detta Aston Villa i FA Cupen mot Chelsea när de föll med 3-1 och det resultatet, i kombination med deras senaste veckor här väcker en del oro. Vi vill köra spiken här men absolut att Villa numer ska garderas, även här hemma alltså. Och vi bränner alltså av gaffeln här, United mår bra och vinner många fotbollsmatcher (vunnit 12 stycken och bara kryssat 2 gånger). Känns vidöppet här och att ett av lagen i alla fall går segrandes ur den här fighten.

2. West Ham – Arsenal, 2

Vi känner oss trygga i att faktiskt spika dagens Arsenal och extra stark är den känslan såklart efter Liverpool-insatsen, Arsenal imponerade stort i det mötet och bekräftade någonstans att de fortsatt är att räkna med. På allvar. I slaget om ligaguldet här i PL. Vi spikar Arsenal här, ett bra alternativ till den här procentsatsen.

3. Nigeria – Elfenbenskusten, 1X

Final i afrikanska mästerskapen där vi helt enkelt håller Nigeria högre och samtidigt bara lyfter Elfenbenskusten som en otrolig finalist. Och det skriver vi i och med att det i princip är ett mirakel att de faktiskt ska lira final, i och med hur deras gruppspel såg ut och även hur slutspelet har utvecklat sig. Nigeria är det bättre laget här, det råder det inga som helst tvivel om och 1X känns därför superbra. Krysset, just eftersom att det trots allt är en final vi har att göra med.

4. Milan – Napoli, 1X

Nästan så att man hoppades på en lite jämnare streckfördelning här så man bara hade kunnat spika Milan, men just nu står de alltså en bit över 70%(!) och det tvingar helt enkelt med krysset. Napoli dessutom med positiva resultat på resande fot, här är man ligans fjärde starkaste lag och uppenbarligen mår man alltså bättre när motståndaren bär på favoritskapet.

5. Genoa – Atalanta, X2

Delad förstaplats för Atalanta här i Serie A sett till en hemmatabell, men tittar vi däremot på bortatabellen så kan vi konstatera att hela nio lag är bättre. TIll och med ett Genoa alltså har plockat fler poäng än Atalanta på resande fot den här säsongen. Det sammanfattar läget väldigt bra tycker vi, krysset klickas in först här och någonstans så är ändå tvåan given i och med formen på Atalanta. Bjöd på en jättefin insats här närmst mot Lazio.

6. Bologna – Lecce, 1X

Ett ganska så överstreckat Bologna här får vi slå fast trots att de är med där uppe och faktiskt slåss om Champions League, en bit över 80%(!) på hemmalaget alltså och det är för bra för att låta bli. Krysset i princip ett obligatoriskt tecken att ha med av den anledningen – i alla fall i ett större system som det här.

7. Monza – Verona, 1

En spik vi tycker om här till runt 60% i och med status på detta Hellas, de är riktigt svaga den här säsongen och har alltså bara noterats för två vinster, sedan den 26 augusti 2023. 2 vinster på 22 matcher. Båda segrarna har man dessutom inkasserat på hemmaplan. Monza är bättre här.

8. Sevilla – Atletico Madrid, 2

Sevilla vann äntligen senast men det var mot ett form- och hemmasvagt Rayo Vallecano, söndagens uppgift blir en annan och här känns det enbart rimligt att faktiskt välja Atleticos sida. Klasskillnad just nu i och med hur Sevilla sett ut. Spiken till runt 60% är mer än ok.

9. Mallorca- Rayo Vallecano, X2

Fint läge att faktiskt titta till höger här när Mallorca får favoritstämpeln, Rayo som sagt hemmasvaga men på bortaplan har de lirat en fin fotboll och plockat mycket poäng. Ligans sjätte starkaste lag sett till en bortatabell, X2 därför superspännande här – och den känslan är extra stark då Mallorca inte vunnit en ligamatch sedan den 21 december 2023.

10. Montpellier – Lyon, 1X2

Med Lyon i bilden under 23/24 är det mesta ovisst, och extra stark är den känslan nu när de är lite på uppgång, den uppgången är däremot inte alls tillräckligt övertygande för att välja bort Montpellier här. Utan ettan är ett måste i och med Lyons sex förluster av nio möjliga på bortaplan. Det får därför också bli alla tecken här, lite surt är det i och med den jämna streckfördelningen men det känns ändå rimligt – sett till de sportsliga förutsättningarna här. Vidöppen fight!

11. Nice – Monaco, 1

Nice är att lita på här hemma och sett till just en hemmatabell är de också nummer ETTA i Ligue 1, alltså även bättre än självaste PSG. Vi tycker det sammanfattar det hela väldigt bra, Monaco är bra men är absolut det sämre laget här, dessutom har de allt för stora problem rent defensivt för att få omkull Nice, Nice stabilare och mer pålitliga sett till den aspekten – de har bara släppt in två(!) mål på hemma den här säsongen. Monaco? 19 insläppta på 10 bortamatcher. Där avgörs den här bataljen och spiken därför fin till runt 60%.

12. Hoffenheim – Köln, 1X

Hoffenheim till galna 75% här och galna skriver vi eftersom att de bara vunnit två av nio hemmamatcher den här säsongen, bara två lag i Bundesliga har en sämre poängskörd än Hoffenheim sett till en hemmatabell. Krysset är därför ett måste här, vi räknar med att Köln gör match av det här.

13. PAOK – AEK Aten, 1X

Seriefinal här i Grekland där vi känner oss trygga med att gå på hemmaplansfördelen, PAOK toppar tabellen och är otroligt starka här hemma med 10 vinster av 11 möjliga – och de har ännu inte förlorat en fight. Krysset är däremot givet i en seriefinal, AEK Aten kliver dessutom vid vinst om PAOK i tabellen och det sammanfattar läget väldigt bra. Vi kan inte stänga dörren för de helt. Blir en härlig kamp det här!

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming