speltips tipsmedoss kamil

Speltips West Ham – Arsenal 11/2: Londonderby

Givet målspel härifrån London Stadium, superfint värde identifierat hos speljätten Unibet.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

West Ham kliver in i söndagens möte mot Arsenal numer med sex raka matcher utan en vinst, där fyra är från Premier League och två från FA Cupen, en dålig period för deras del men här räknar vi ändå med att man steppar upp då vi trots allt har att göra med ett derby. Dessutom slog West Ham Arsenal inte allt för längesen och den detaljen bör även den kunna tala för ett något bättre West Ham på söndag.

För det här är trots allt en tuff bortamatch för Arsenal får vi slå fast, West Ham har bara förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen och trots en svag form så bör vi ändå nämna att de inte förlorat en fight här i ligasammanhang sedan den 29 oktober 2023. Det är en lång tid och ett minst sagt imponerande facit, ett kvitto enbart på hur komplicerad den här bortafighten verkligen är.

Att investera en slant i Arsenal här är därför uteslutet i vår värld, absolut att vi håller oss borta från 1.55x degen för det raka spelet på gästerna och tittar istället på andra platser i jakten på värde. Arsenal må ha växlat upp men 1.55 är på tok för lågt känner vi, de har haft uppenbara problem i defensiven och bara lyckats hålla nollan intakt i en av sina sju senaste fighter och det bör kunna öppna upp för ett West Ham som gör en hel del mål. 18 mål mer exakt på 11 hemmamatcher, rimligtvis bör vi därför kunna utgå från att de nätar här på söndag, det vågar vi nästan med all säkerhet slå fast och då kommer det att krävas i alla fall två mål från Arsenals sida om vinsten ska bli verklighet. Något Arsenal absolut inte garanterat den här säsongen, två mål i en och samma match på bortaplan (det har bara skett en gång på deras fem senaste matcher här sett till alla tävlingar). Så ännu en gång är 1.55x totalt ointressant utan målen en mer rimlig investering härifrån London Stadium, där bjuder Unibet ändå till.

BLGM – Ja till 1.84x är riktigt bra

Michail Antonio och Lucas Paquetá är West Hams två enda avbräck här inför söndagens fight och det är bara att slå fast det är trevliga förutsättningar för David Moyes, visst är Paqueta en viktig kugge i det här laget och kanske lagets bästa spelare men två avbräck är tacksamt, det kommer vi inte från. Dessutom har man ett flertal lirare här i West Ham som gör mycket poäng, Bowen med 11+2 i PL den här säsongen, Kudus står på 6+1 och Ward-Prowse på 5+6. Alla tre kommer att starta här på söndag.

För Arsenals del är Timber, Vieira, Zinchenko och Partey alla fyra definitivt out men Saka som varit lite av ett frågetecken i veckan är 100% frisk och spelredo. Även Tomiyasu ska vara detta men Jesus är det en aning mer oklart kring i dagsläget, sägs ha en 50-procentig chans att lira här.

Att Arsenal kliver in som favorit här är såklart förståeligt, de infinner sig i ett läge där varje fight är en final och i slutändan, efter 90 spelade lär de även stå där som vinnare på London Stadium. Vi är dock helt övertygade om att det kommer att bli tufft och att West Ham kommer att göra mål här, det brukar de göra och har ett fint målsnitt. Dessutom är det Arsenal som kommer på besök trots allt, ett taggat hemmalag är att vänta och BLGM – Ja känns därför också jättebra till 1.84x insatsen hos Unibet. Supervärde till och med då vi hade räknat med ett odds på under 1.80 här, närmre 1.75. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.84
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: