speltips tipsmedoss kamil

Speltips Barcelona – Granada 11/2: Insatsen mer än dubblas

Stor skillnad här i Barcelona när nästjumbon Granada tittar förbi. Granada har förlorat tio av elva möjliga bortamatcher och står fortsatt på noll vinster.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD

Twitter Facebook

Ett minst sagt generöst motstånd som tittar förbi här i Barcelona och där vi verkligen inte kan se ett annat utfall än att Barca faktiskt vinner tryggt, oavsett hur status faktiskt ser ut på de här inför och hur de sett ut under säsongen 23/24. Den här matchen kommer de att vinna och frågan är bara hur stort, Granada chanslösa säger vi och klickar in ett kombinationsspel här till en bit över dubbla degen.

Granada kommer att lira i Segundan nästa säsong och kommer att göra det på grund av en alldeles för dålig defensiv, truppen är även den inte alls bred och man saknar helt enkelt spets för att avgöra täta fighter mot lag från den nedre delen av tabellhalvan. De har alltså bara vunnit två enstaka matcher under 23/24, 2 av 23 möjliga alltså och då står man som sagt fortsatt på noll vinster utanför Estadio Nuevo Los Carmenes, addera därtill att man i snitt gör mindre än 1.00 mål/match och att man bara plockat ETT poäng.

Att Barca vinner det här mötet relativt tryggt är vi nog därför alla överens om, det finns heller inget värde på 1×2-marknaden här utan Bethard är även de fullt medvetna om situationen. Däremot bjuds det på ett fint värde för ett kombinationsspel här, mer exakt att Barca vinner mot noll och det kommer vi att utnyttja. Trots Barcas defensiva problem, för Granada är en av de enklaste uppgifterna i den här serien och då bör Barca, som har ett stort bollinnehav kunna neutralisera det här gänget. 2-0 eller 3-0 säger vi här.

Odds tips till 2.10x hos Bethard

Vitor Roque är avstängd här för Barca efter ett rött kort mot Alaves senast och Torres, Felix, Roberto, Balde, Raphinha, Alonso, Gavi och Ter Stegen är alla out med skador. Fortsatt en lång lista med avbräck här för hemmalaget alltså, men absolut att läget är under kontroll när ett motstånd av Grandas kaliber tittar förbi. Vi vet att Barca fortsatt kan ställa fram ett riktigt starkt lag här med ett mittfält som alltså lyder Gundogan, Christensen och de Jong. Christensen in där är något Xavi precis börjat med då han saknat en lirare som mer kan täcka ytor och vinna boll, det har visat sig vara positivt och vi utgår därför även från att vi får se just det mittfältet här. Med Pedri längre upp i banan på en kant. Ett mer stabilt Barca rent defensivt alltså, och det är nog rätt ändå i och med hur mycket mål Barca har släppt in under 23/24.

Granada saknar Piatkowski, Villar, Boye, Diaz, Vallejo och Fernandez här, de två förstnämnda out med avstängningar och resterande skadade. Tunga tapp här får vi slå fast för nästjumbon som alltså redan lider stort med en tunn trupp.

Barca att vinna och samtidigt hålla nollan gillar vi därför här till 2.10x insatsen hos Bethard, det är högt det oddset och visst finns det fog för det i och med Barcas defensiv den här säsongen, men absolut att man sett stabilare ut här i de två senaste matcherna. Och främst då med Christensen på ett mittfält här senast, en mer defensiv lirare som verkligen stabiliserar det hela. 2-0 eller 3-0 säger vi och nyttjar det fina värdet hos Bethard.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner mot noll
Odds: 2.10
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: