speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Getafe 4/2: Allt över 1.90x bra här

Fint värde ställs fram på Real Betis här hos Betinia som bjussar alla nya kunder på 100 kr direkt vid registrering. Inga insättningskrav.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

Real Betis med en supertung trea här närmst mot Mallorca på bortaplan och det är en trea som vi tycker starkt talar för en ny vinst för Real Betis på söndag när Getafe tittar förbi.

Först och främst har vi alla anledningar att ta hänsyn till hemmaplansfördelen här på Benito Villamarin, Getafe har bara vunnit en enstaka fight på resande fot den här säsongen och samtidigt släppt in hela 22 mål, det innebär att de i snitt släppt in 2.00 mål/match på bortaplan och det bekräftar ett och annat. Defensiven under all kritik just här och bara Villarreal, Granada och Almeria har släppt in fler mål sett till just en bortatabell.

Betis mår dessutom allt som oftast väldigt bra på Benita Villamarin, de har bara förlorat en fight här hemma under 23/24 och samtidigt bara släppt in åtta mål. Superfin siffra som är en av de bästa i serien och då ska vi även nämna att vinsten är deras mest vanliga utfall här hemma. Betis är uppenbarligen solida och även fastän vi bör kunna räkna med att vi får se en någorlunda så tät tillställning (Betis öser inte in mål), så tänker vi att Betis över 90 minuter bör kunna dra det längsta strået. De är det bättre laget här och kliver dessutom in i bra slag här efter segern på ön. Och den segern förtjänar verkligen att lyftas igen, Betis är det blott andra laget som lyckats besegra Mallorca på bortaplan den här säsongen i La Liga. Mallorca hade bara förlorat 1 av 10 matcher inför mötet mot Betis och det säger en del om hur tung den trean faktiskt var, en mycket fin insats av Betis som verkligen öppnar upp för en ny vinst här på söndag. Sen kommer vi heller inte från att Getafe förlorat allt fler fotbollsmatcher här på slutet och ser vi till deras sex senaste fighter, så har fyra av dem resulterat i ett nederlag – mot Real Madrid, Osasuna, Sevilla och Rayo Vallecano. Ett motstånd därför Betis bör ha en god chans att besegra.

Fint värde på Betis här

Real Betis har ett par frågetecken här i truppen inför söndagen och mer exakt missar alltså Avila, Ruibal, Perez, Rodriguez, Sabaly och Barta definitivt det här mötet, tunga avbräck här i Perez och Rodriguez men absolut att detta är en hanterbar situation, Betis kan alltså forma exakt samma lag som här närmst mot Mallorca (bortsett från Henrique som lämnat klubben för Botafogo) och där löste man det som sagt väldigt bra. Isco är med och det är en viktig detalj, även Fekir och Diao kommer att starta söndagens fight och det är tillräckligt med kvalité för att få till ett avgörande.

För Getafes del är fortsatt Arambarri out här med en knäskada och det är fortsatt även deras enda avbräck, inga andra skador eller avstängningar här inför söndagen.

Med det sagt så gillar vi alltså allt över 1.90x degen för det raka spelet på Betis, allt över 1.85 till och med då Betis är bättre och lirar hemma. Dagsformen talar även den för hemmalaget och vinner de det här mötet så har de en god chans att kliva om Real Sociedad i tabellen, Sociedad ställs alltså mot Girona borta här under lördagskvällen. Stor morot för Betis ifall tabellsexan tappar poäng på Estadi Montilivi. 2-1 Betis säger vi och klickar som sagt in spelet hos Betinia. Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 100 KR VID REG 

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Betinia (100 kr vid reg)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: