speltips tipsmedoss kamil

Speltips Villarreal – Cadiz 4/2: Insatsen mer än dubblas hos nya expekt

Bra läge för ett Villarreal här som haft en tuff säsong att plocka en andra raka seger. Fin insats här närmst, lirar hemma och ställs mot ett formsvagt gäng i Cadiz.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Rörigt här kring Villarreal under 23/24 och egentligen sedan Setien någonstans lämnade laget den 5 september 2023, Pacheta tog då över som huvudtränare men blev alltså inte alls långvarig innan Miguel Angel Tena tog över som interim. Det blev tre dagar på posten för honom innan Marcelino tog över den 13 november och sedan dess har det varit spanjoren som suttit där. Hans andra vända i detta Villarreal och ja, absolut långt från optimalt för ett lag som verkligen lidit den här säsongen.

Vi hittar alltså Villarreal först på en 14:e plats i tabellen här i La Liga med blott sju pinnar ner till fel sida av strecket, vore det inte för en sen vändning mot Barca här närmst hade det varit blott fyra poäng och ja, att Villarreal har fyra finnar ner till fel sida av strecket efter 22 spelade omgångar, är absolut underkänt. Det är till och med värdelöst får vi slå fast i och med vilket lag Villarreal faktiskt har.

Men ännu finns alltså lite utrymme till att rädda den här säsongen, som sagt en mäktig vändning här mot Barca i den senaste omgången där man slog Xavis mannar med 5-3 på bortaplan och den trean bör ha injicerat lite tro och självförtroende, när ett generöst motstånd nu väntar i form av ett Cadiz, som dessutom är jättesvagt på bortaplan, tänker vi att Villarreal bör ha en god chans att plocka en andra raka vinst. Mycket talar för det, fem baljor här närmst mot Barca gör onekligen detta och även det faktum att Morales, Sorloth, Guedes och Moreno alla fyra nätade mot Barca tycker vi bidrar till att investeringen i hemmalaget blir intressant, viktigt att dessa lirare kommer igång och gör poäng, och lyckas de hålla en någorlunda bra nivå här framöver då kommer Villarreal även att vinna betydligt fler fotbollsmatcher. Riktigt bra alla fyra får vi slå fast, mer än hälften av lagen i La Liga hade jättegärna plockat in en av dem, helt klart är det så och där är Villarreal faktiskt bortskämda. Mycket klass i offensiven alltså och det räknar vi med någonstans fäller avgörandet här på söndag, Cadiz kan inte alls mäta sig med den offensiven och de har bara gjort blott sex mål på bortaplan den här säsongen. Minst av alla lag i La Liga – överlägset minst till och med.

Villarreal gör minst två

Villarreal kommer till spel på söndag utan Pepe Reina här som är avstängd och Pedraza, Terrats, Parejo, Albiol, Pino och Denis Suarez är alla out med skador, absolut ett tungt avbräck här i Parejo och Albiol men samtidigt en hanterbar situation får vi slå fast, man nätade vid fem tillfällen mot Barca utan en Parejo och därför är vi inte allt för oroliga här över att man inte ska vara tillräckligt kreativa på ett mittfält. Här finns fortsatt kvalité i en lirare som Comesana, som alltså ersätter Parejo.

För Cadiz del är både Fali och Alcaraz avstänga här och det är tunga tapp i en backlinje och på ett mittfält, där kommer man att lida stort då man redan har en tunn trupp att jobba med och de här två i princip lirat alla ligamatcher under 23/24. Dessutom har Cadiz alltså Marti, Machis och Emeterio out här med skador och vi kan därför inte se de stå emot på El Madrigal. Det här är alltså ett lag som vunnit noll matcher på bortaplan den här säsongen, ett gäng som numer infinner sig under nedflyttningsstrecket och som inte vunnit någon av sina 14(!!) senaste fighter, sett till alla tävlingar. Då har man ställts mot väldigt svagt motstånd i cupspelet ska nämnas.

Vi måste därför bara investera en slant i Villarreal här på söndag och värdet är superfint här hos nya expekt på asianmarknaden, 1 (-1 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – betalar otroliga 2.08x insatsen hos speljätten och det är alldeles för bra för att låta bli i och med Villarreals fem mål mot Barca här närmst. Som sagt, massvis av kvalité i offensiven och Cadiz gör samtidigt inga mål. 2-0 här?

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.08
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: