speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Wolves 4/2: Intressant värde till höger

Chelsea här till 1.57x insatsen hos Unibet, lite väl lågt tänker vi och kikar till höger i jakten på värde. Wolverhampton är bra.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Chelsea har bara vunnit 9 av 22 möjliga matcher här i Premier League den här säsongen och parkerar in först på en 10:e plats i tabellen med +1 i målskillnadskolumnen. Oavsett om de faktiskt är på gång här nu och gör allt bättre prestationer så kommer vi inte från att de är långt från topp, dessutom bekräftade deras nederlag mot Liverpool ett och annat och även fastän det kanske inte är rättvist att dra allt för sotra slutsatser från det mötet, så säger det fortsatt någonting. Liverpool var överlägsna och det var klasskillnad på Anfield, vi känner därför per automatik att 1.57x degen för hemmavinsten här är på tok för lågt.

Wolves trots allt bara två poäng bakom detta Chelsea i en tabell, ett Wolves som dessutom noterades för sitt första nederlag här närmst mot United sedan den 17 december. De har sett otroligt bra ut får vi slå fast och vunnit mycket fotbollsmatcher samtidigt som de alltså sett otroligt stabila ut sett till defensiven. Inte alls släppt in mycket mål och de bör därför kunna göra match av det här på söndag känner vi.

Chelsea har dessutom bara lyckats besegra Wolves här i Premier League en gång på de sex senaste försöken, förlust, kryss, kryss, vinst, förlust och så förlust här närmst med 2-1 i december månad. Även det värt att titta närmre på, det talar i alla fall för ett Wolves som kliver in här med en attityd och en stor tro på att trea pinnar faktiskt är möjliga att plocka. Det gör dock de flesta lagen numer mot Chelsea, det är faktiskt bara att konstatera. Ett kryss bör i alla fall inte vara omöjligt för Wolves här och vi gillar därför också dubbelchansen här som betalar väldigt bra hos speljätten Unibet. Alldeles för bra i vår värld, Wolves är inte alls dåliga utan slog som sagt detta Chelsea så sent som på julafton.

Odds tips till 2.50x!

Chelsea fortsatt med ett par frågetecken i sin trupp men vi konstaterar i alla fall att Fofana, James, Cucurella, Lavia, Sanchez, Chalobah, Colwill och Ugochukwu alla åtta missar den här fighten. Jackson är på väg tillbaka och det återstår att se ifall han finns med här eller inte. Resten av truppen intakt.

För Wolves del så är det numer bara Hwang och Traore som är out här och detta på grund av asiatiska- samt afrikanska mästerskapen, inga skador alltså och heller inga avstängningar vilket vi får slå fast är positiva förutsättningar för gästerna. Wolves kommer att ställa fram ett riktigt starkt lag här och detta är därför oavsett hur vi ser det på det, en jättetuff fight för Chelsea att kliva in som favorit i. Just det stora favoritskapet tror vi bara gör det klurigare.

Vi testar därför en slant här på X2 och gör detta till 2.50x insatsen hos Unibet, supervärde här på många sätt och vis, sett till inbördes möten och sett till hur bra Wolves har sett ut i januari. Det blir ingen lätt fight det här för Chelsea som fick sig ett ordentligt slag mot sin positiva rytm här på Anfield. 1-1 säger vi här på Stamford Bridge.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.50
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: