speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – West Ham 4/2: Ny vinst för United

Manchester United får revansch på West Ham efter 2-0-förlusten på London Stadium den 23 december. Ett West Ham urslag här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

En vinst över Wolves som vi tror stärker det här United-kollektivet kraftigt och vi ska absolut inte underskatta den typen av trea, Wolves kom tillbaka till 3-3 i slutminuterna men trots det lyckades United få till ett avgörande och vinna, och de fyra målen innebär nu dessutom att United gjort fyra mål i två raka matcher och även det är en detalj vi tar hänsyn till här i jakten på ett speltips från Old Trafford.

Allt är absolut långt från frid och fröjd i United-lägret och än finns det mycket man såklart behöver förbättra om man på allvar ska bland sig in i ett slag om Champions League. Så är det, men man vinner trots allt en del fotbollsmatcher och står alltså totalt sett på 11 vinster av 22 möjliga i Premier League (Spurs har 13 med matchen mer spelad). Det är absolut underkänt för United men det känns i alla fall betryggande när det kommer till en investering i dem här i en fight mot ett formsvagt West Ham på Old Trafford.

Vi håller United högre här trots att West Ham alltså ligger före i en tabell, även positivt för United att Rashford har sett bättre och att Hojlund har börjat göra mål, de detaljerna i kombination med vinsten mot Wolves, samt att man nu har lirare som Varane, Martinez, Casemiro och Mainoo friska, får det att kännas bra att välja deras sida här på söndag. Vi litar på United här och den känslan grundas även till stor del i att West Ham har sett allt annat än bra ut här under de senaste veckorna, de kliver in här med fem raka matcher utan en vinst och har då ställts mot Brighton, Bristol x2, Sheffield United och här närmst mot Bournemouth. Man har dessutom sett väldigt bleka ut under den här perioden.

Kombinationsspel till 2.10x

Manchester United kommer definitivt till spel utan Martial, Malacia och Mount på söndag men Amrabat är tillbaka från afrikanska och spelredo, även Lindelöf och Wan-Bissaka sägs ha en chans att hinna tillbaka här men det mesta talar för att de är detta först den 11 februari. Ett skadeläge som vi får slå fast ser bättre och bättre ut för Manchester United och inför Aston Villa nästa helg ser man alltså ut att ha alla gubbar tillgängliga, förutom en Martial som sägs vara out fram till i slutet på mars månad. Det bör kunna tala för att vi får se ett bättre och bättre United här under våren.

West Ham kliver in i det här mötet utan Antonio, Paquetá och Benrahma men Aguerd och Coufal är båda tillbaka här, den förstnämnda har varit out i och med afrikanska och Coufal är tillbaka från avstängning.

Med det sagt så väljer vi alltså Uniteds sida här och ser deras offensiv som den avgörande detaljen för utfallet på Old Trafford, sakta men säkert börjar offensiven växla upp nu och det ska bara räcka till tre pinnar här mot ett blekt West Ham. 2-0, kanske 2-1 eller 3-1. Vi klickar in United & under 4.5 mål till mycket trevliga 2.10x insatsen hos Snabbare – en underlina som suttit vid 15(!) raka tillfällen sett till inbördes möten här i PL. 2016 var senast vi fick se fler än fyra mål, 3-2 West Ham då. Lycka till!

RYGGA VÅRT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 4.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: