sociala medier facebook

Dagens dubbel 4/2: 4.75x insatsen hos Bethard

Odds från Premier Leauge och Serie A när vi formar dagens dubbel till nästan fem gångar insatsen hos Bethard. Bournemouth – Forest & Atalanta – Lazio!

RYGGA VÅR DUBBEL HOS BETHARD

Twitter Facebook

Bournemouth med tre raka poängtapp här i Premier League inför söndagens möte mot Nottingham Forest och de är uppenbarligen långt från självklara här, 1-1 mot West Ham här närmst och innan dess torskade de som bekant mot Liverpool med hela 4-0 och har även ett nederlag mot Spurs innan det, 3-1 till Tottenham då – hemma i London. Vi får därför trots allt gå tillbaka till december 2023 för att hitta deras senaste vinst här i PL i alla fall och per automatik tycker vi därför 1.75x insatsen för det raka spelet på hemmalaget här, är lite väl lågt.

Nottingham Forest är ett bra och solitt fotbollslag där de i princip alltid garanterat jobbet i alla fall, ständigt ett klurigt motstånd, fråga bara Arsenal här senast när Arsenal hade en del problem med att komma fram i banan. Formen kanske inte den bästa hos bortalaget men de har i princip varit med under alla 90 minuter i alla deras senaste matcher sedan den 15 december där man föll något klarare mot Spurs. Förlorat med max uddamålet och varit en tuff nöt att knäcka för lag som Newcastle, Man United, Brentford och Arsenal.

Vi gillar därför också X2 här till 2.26x degen hos Bethard, jättebra värde vill vi påstå här till och med trots att Bournemouth var superfina från i mitten på november månad fram till jul ungefär. En nivå de uppenbarligen har i sig och den kan de därför även plocka fram här, men till 2.26x är X2 för intressant för att låta bli. Den känslan är extra stark då Forest nu även börjat plocka lite pinnar på bortaplan.

Atalanta slår Lazio i Bergamo

Atalanta superfina just nu får vi slå fast då de entrar det här mötet mot Lazio med tre vinster på de fyra senaste omgångarna i Serie A och då är de även obesegrade sedan den 23 december 2023, sett till alla tävlingar. Atalanta har flugit fram här under de senaste veckorna och har alltså gjort detta trots att de ställts mot bland annat Milan och Roma. De slog faktiskt ut Milan ur cupspelet och kommer att lira semifinal mot Fiorentina i april månad, de är även vidare i Europa League efter att ha vunnit sin grupp före bland annat Sporting Lissabon och då hittar vi de dessutom på en fjärdeplats här i Serie A.

Det är därför bara att lyfta på hatten för Gasperini här som gjort ett strålande jobb så här långt in på 23/24, det här är ett lag som uppenbarligen mår jättebra och vi ger de därför även goda chanser att slå detta Lazio på söndag. De betalar mer än dubbla degen här Atalanta och det tycker vi är ett superspännande odds i och med att de FLYGER fram här hemma i Bergamo, åtta vinster av elva möjliga lyder alltså facit i ligaspelet och då har de dessutom målskillnaden 24-7. Addera därtill att Atalanta jagar sin sjätte raka vinst här hemma, de slog Udinese här närmst med 2-0 och slog Frosinone i matchen innan med 5-0.

Lazio må vara en aning på uppgång men vi håller fortsatt detta Atalanta högre, de är bättre just här idag och lirar hemma och därför är även 2.10x jättefint värde i vår bok. Lazio med fem förluster av tio möjliga här på bortaplan i Serie A, även det en detalj att ta hänsyn till.

Lookman saknas här för Atalanta och detta på grund av afrikanska mästerskapen men resterande gubbar är tillgängliga för spel vilket är fina förutsättningar, vi har därför inga som helst anledningar att tro att Atalanta tappar fart här. Utvilade, starka och går för alla tre pinnar.

X2 i Bournemouth – Forest och Atalanta som vinnare hemma mot Lazio betalar finfina 4.75x insatsen hos Bethard. Supertrevlig dubbel här under söndagen. Har ni ännu inte ett konto hos Bethard? Då väntar uppåt mot 1000 kr i välkomstbonus på er via länken precis här nedanför. 1-1 & 2-1!

RYGGA DUBBELN HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: X2 & Atalanta
Odds: 4.75
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: