speltips tipsmedoss kamil

Speltips Luton – Brighton 30/1: Halvtidsspel från Casumo

Luton är obesegrade i fyra raka matcher inför tisdagens fight mot Brighton, tuffare motstånd väntar här men absolut att man kan orsaka problem för De Zerbis mannar.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Luton med blott nederlag numer på sina sju senaste fighter sett till alla tävlingar och vi minns väl även alla hur resultaten innan den här positiva perioden såg ut för deras del, de stod upp väl mot självaste Manchester City och Arsenal och föll till slut bara med uddamålet mot de jättarna – mot Arsenal med ett mål som ramlade in först i den 90:e matchminuten dessutom.

Därför är det bara att slå fast att Luton faktiskt inte är helt värdelösa, visst har spelschemat sedan den där City-fighten varit något enklare för deras del, men de har trots allt ställts mot Newcastle, Chelsea och Everton men ändå bara förlorat en fight. Det kommer därför ändå att krävas en del här från Brightons sida om de ska lämna banan med alla tre poäng här på Kenilworth Road på tisdag, Brighton har heller inte imponerat här under de senaste veckorna utan har snarare haft problem under hela säsongens gång får vi slå fast och är absolut långt från det fina Brighton som i fjol. Fortsatt mycket problem med att få hål på sina motståndare trots ett stort spelövertag (i PL) och faktum är att de bara vunnit 3 av 10 bortamatcher den här säsongen.

Brighton kliver nu in här i tisdags fight med blott en vinst här i PL på de sex senaste omgångarna, dessutom har De Zerbis mannar alltså blivit nollade i två raka fighter och vi är därför inte helt övertygade om att de faktiskt vinner den här matchen på Kenilworth Road. Absolut att man har uppenbara problem, oavsett hur det faktiskt sett ut här i FA Cupen, där Brighton alltså otroligt nog gjort nio mål på sina två senaste matcher. Mot Sheffield United och Stoke. Luton får vi väl ändå slå fast blir tuffare, vi kommer därför att klicka in dubbelchansen här men gör alltså detta i HT – och inte i fulltid. Luton att hålla minst krysset här hela vägen fram till matchminut 45 alltså. Känns superbra då Brighton bara haft en ledning intakt i halvtid, vid 1 tillfälle på sina 12 senaste matcher.

Fina 1.72x degen hos Casumo

Nakamba, Andersen, Brown, Kabore och Lockyer är alla fem med all säkerhet out här för hemmalagets del men Clark är tillbaka från en avstängning och Woodrow är numer helt frisk och därför även tillgänglig här. Okej förutsättningar därför för Luton här inför tisdagens fight.

För Brightons del missar March, Fati, Veltman, Enciso, Mitoma och Adingra det här mötet men annars är truppen intakt, inga avstängningar i bortalägret heller och därför även här, helt okej förutsättningar.

Med det sagt så är det precis som vi nämner ovanför fint läge att faktiskt klicka in 1X här i halvtid till fina 1.72x insatsen hos Casumo, allt över 1.70 gillar vi här då Brighton som sagt bara vunnit tre enstaka fighter på bortaplan den här säsongen. Fyra raka här utan en vinst och så har de som sagt bara varit i ledning i halvtid 1 gång på de 12 senaste fighterna – sett till alla tävlingar. Vi är med andra ord inte jätteoroliga över att man faktiskt gjorde fem mot Sheffield här i lördags, 2-2 där i halvtid och därför räknar vi med att Luton står emot här också. De är solida här hemma detta Luton och orsakat mycket problem för storklubbarna här också. 1.72x därför jättebra här hos Casumo! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Dubbelchans Första halvlek – 1X
Odds: 1.72
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: