speltips tipsmedoss kamil

Speltips Nottingham Forest – Arsenal 30/1: Över dubbla degen

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Nottingham Forest och Arsenal den 30 januari. Matchstart här vid 20:30.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Arsenal med en jätteskön vinst här mot Crystal Palace senast det begav sig i Premier League, 5-0 skrevs slutresultatet till på Emirates Stadium och även fastän matchresultatet inte riktigt speglar vad som faktiskt skedde på banan så var det nog väldigt skönt att det lossnade på det viset. Att få göra ett spelmål, att Martinelli satte två och att Jesus assisterade och Trossard gjorde mål. Många sköna nyheter och det bör kunna resultera i en ny trea för Arsenal här på tisdag.

Det är däremot en klurig fight som väntar får vi trots allt slå fast, ett Arsenal som haft en del problem här på slutet och som tappat en del mark i jakten på det där guldet. De är superpressade att vinna varje match nu och Nottingham borta, är det inte alls alla som bara inkasserar tre enkla pinnar mot. Hemmalaget bör kunna stå emot relativt bra i alla fall, faktum är att de bara förlorat en av sina sex senaste fighter sett till alla tävlingar och då de har de även vunnit tre av dem. Mot Newcastle, Man United och mot Blackpool här i FA Cupen. Däremot även 0-0 bara mot Bristol och förlust mot Brentford, det är dessutom Forest två senaste fighter (inte jätteövertygande direkt).

Det ska även nämnas att Arsenal har betydligt mer vila i sig än detta Nottingham, Nottingham lirade fotboll så sent som i fredags och Arsenal har inte lirat en 90-minutare sedan den 20 januari. Även det får vi ta hänsyn till här och därför är det också väldigt svårt att tro annat här än att Arsenal till slut vinner, de är så pass mycket bättre då det är – oavsett hur vi ser det – toppen mot botten som gäller här.

Vinner en tät fight?

Arsenal här fortsatt med Timber, Partey, Vieira, Elneny och Tomiyasu out, de tre förstnämnda med skador och så är Elneny och Tomiyasu som bekant out då de lirar afrikanska- samt asiatiska mästerskapen. Annars är truppen dock intakt och det får vi slå fast är bra förutsättningar för Arteta.

För Nottingham Forests del ser det en aning mörkare ut får vi slå fast, de lider stort av att det liras ett mästerskap på den afrikanska kontinenten då Sangare, Aina, Kouyate, Boly och Aurier alla är out på grund av detta, även Awoniyi, Felipe och Tavares (får inte ställas mot Arsenal) saknas här. Högst troligt även Elanga och Origi – sägs båda ha en 25-procentig chans att lira det här mötet.

Så vi kommer helt enkelt inte från att Nottingham lider stort rent truppmässigt, ypperligt läge för Arsenal därför att plocka en andra raka seger här och det räknar vi som sagt med att man gör. 5-0 visade som sagt inte hela bilden mot Palace senast utan Arsenal har haft en del problem i offensiven och här på bortaplan utgår vi därför inte från att det ramlar in mål på samma sätt som senast. Snarare 2-0 här där Nottingham ändå lär kunna hålla ihop det hela ganska bra. Vi klickar in Arsenal som vinnare i matchen & under 3.5 mål här som tillsammans betalar jättefina 2.20x insatsen hos Snabbare. Superodds! Missa heller inte att Snabbare bjussar alla nya kunder på 500 kr i välkomstbonus via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA VÅRT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: