speltips tipsmedoss kamil

Speltips Crystal Palace – Sheffield United 30/1: 2.14-taggare hos Betinia

Crystal Palace står med all rätt som favorit här hemma inför tisdagen och vi räknar även med att de lever upp till förväntningarna. Otroligt svaga detta Sheffield.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

Sheffield United kommer närmst från en ny förlust och den här gången mot Brighton i FA Cupen där de alltså förlorade med hela 5-2 på hemmaplan, en fight de dessutom lirade så sent som i lördags och även det är en detalj vi har tagit hänsyn till här i jakten på värde inför mötet på Selhurst Park.

För Crystal Palace är först och främst helt enkelt det bättre laget av dessa två, de har absolut inte flugit fram i Premier League den här säsongen och heller inte här under de senaste veckorna, men Sheffield är sämre än så. De är historiskt dåliga i den här serien och att ett Palace som först infinner sig på en 15:e plats i tabellen, har samlat på sig mer än dubbelt så mycket poäng som Sheffield, sammanfattar läget väldigt bra. 21 pinnar vs 10 alltså och addera därtill att Sheffield ännu inte har vunnit en fight på bortaplan den här säsongen, 10 matcher har resulterat i 8 förluster och 2 kryss.

Ett Crystal Palace som alltså inte lirat en fight sedan 10 dagar tillbaka ser vi därför inte tappa poäng här, skillnaden är stor och även fastän 5-0-förlusten mot Arsenal sticker ut på pappret så ska det nämnas att Palace inte alls var så dåliga i den fighten, det är deras senaste fight och där tycker vi man ändå fick se positiva tendenser, Arsenal hade det jobbigt med att skapa målchanser och Palace vet vi sedan tidigare har ett bra försvar. Det hela stack iväg sen men det är vi alltså inte allt för oroliga över, vi litar på Palace här mot ett så pass svagt gäng på Selhurst Park och väljer därför även deras sida här. Det, och ett annat spel som tillsammans betalar fina 2.14x degen hos Betinia.

Inget målkalas här

Crystal Palace kliver definitivt in i tisdagens fight utan Doucoure, Ward, Ayew och Holding, men både Rak-Sakyi och Olise sägs vara helt redo för spel här (i alla fall den sistnämnda) och det är viktiga nyheter. Detaljer som helt klart talar för att Palace till slut får hål på detta Sheffield, det och helt enkelt även det faktum att Sheffield har ett minst sagt värdelöst försvar. Vi konstaterar därför att Palace kommer att bryta sin måltorka här på tisdag (har gått tre raka matcher utan att näta).

Sheffield kommer med all säkerhet till spel utan Basham, Egan, Baldock och Brewster (avstängd) här, och Lowe och Davies är två frågetecken inför tisdagen. Sägs båda ha 50% chans att lira den här fighten.

Oavsett huruvida Lowe och Davies hinner tillbaka här eller inte så tänker vi att det inte spelar en allt för stor roll för hur den här fighten kommer att sluta på tisdag, skillnaden som sagt stor och det här är – oavsett hur vi än vrider och vänder på det – ett ypperligt läge för Palace att studsa tillbaka. Att få slut på den här måltorkan och vinna igen. Det räknar vi som sagt med att man gör men kanske utan att riktigt imponera, kan bli en liten svårspelad fight trots allt i och med hur stor favorit Palace faktiskt är, tillkommer en del press där men absolut att man över 90 står där som vinnare. Vi gillar därför också Palace & under 3.5 mål till 2.14x insatsen hos Betinia, 2-0 eller 2-1 säger vi och har ni ännu inte ett konto hos Betinia så väntar 100 kr på er vid en registrering – utan insättningskrav alltså. Via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 100 KR VID REG 

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: Betinia (100 kr vid reg)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: