speltips tipsmedoss kamil

Speltips Köpenhamn – Manchester City 13/2: Åttondelsfinalerna är här

Stor skillnad här på förhand såklart men visst bör FCK ha någonting att säga till om här på Parken? Stod emot Bayern bra här och är ändå framme vid en åttondelsfinal.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Köpenhamn välkomnar Manchester City till Parken i en åttondelsfinal i Champions League, det är otroligt häftigt det här och det är bara att slå fast det här även är karriärens match för majoriteten av spelarna i FCK-truppen. Att ställas mot de regerande mästarna i ett slutspel i CL här på hemmaplan med en Håland emot sig, en fantastisk möjlighet och oj så taggade FCK kommer att vara här.

Vi tänker dock att FCK absolut är chanslösa här över 180 minuter, även 90 såklart men att de i alla fall kan göra det lite spännande här hemma på Parken. Det kommer att vara en galen stämning här under tisdagen och lite målchanser bör man väl ändå kunna skapa då Man City inte alls hållit nollan intakt många gånger under de senaste veckorna. Faktum är att de bara gjort det vid två tillfällen i Premier League sedan den 29 oktober 2023, alltså är det fullt möjligt att göra mål på dem och FCK måste dessutom kliva in med den inställningen som hemmalag i en åttondelsfinal. Så enkelt är det, mål måste man göra här.

Gör City 1-0 och 2-0 så har FCK inte alls mycket att förlora längre utan kommer ändå att gå för det tror vi, de kommer att ta vara på sina fasta och verkligen satsa där och här finns det ändå lite utrymme att såra Man City. De är absolut naiva många gånger och just eftersom att det ”bara” är FCK som väntar, så ser vi även de slappna av lite här eventuellt om de går upp i en 2-0-ledning. Chelsea väntar här om bara fyra dagar trots allt. FCK ska nämnas även gjorde åtta mål i gruppspelet, sex av dem just här på Parken och det är ett fint facit och en siffra som någonstans bekräftar att de är kapabla att näta mot bra fotbollslag. De gjorde ett mot självaste Bayern här, fyra mål mot Manchester United och ett mot Galatasaray.

Insatsen dubblas

FCK får klara sig utan Lukas Lerager här som är avstängd och Khocholava och Sander är båda out med skador. Även Meling här är ett frågetecken och därmed osäker till spel.

För Manchester Citys del är däremot hela truppen frisk och det är såklart därför också i princip en helt omöjlig uppgift det här för hemmalaget, ett friskt Manchester City som dessutom växlat upp ordentligt här under de senaste veckorna och vunnit 10(!) raka matcher. Perfekta förutsättningar för Peps mannar och visst kommer de att vinna här på Parken, men City har trots allt släppt in minst ett mål, i sex raka bortafighter i Premier League och därför gillar vi även BLGM – Ja här till spännande 2.20x insatsen.

City kommer såklart att vara skärpta inledningsvis i och med att det är en åttondelsfinal i CL som väntar här, de kommer att ha mycket boll och därför blir det tufft för FCK här under första 45. Men så småningom så räknar vi ändå med att det öppnar upp sig lite för dem i alla fall och ett mål ska man därför kunna göra här på hemmaplan. 1-3?

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.20
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: