speltips tipsmedoss kamil

Speltips Juventus – Udinese 12/2: Insatsen dubblas

Bra läge att studsa tillbaka här för Juve som tappat poäng i två raka omgångar. Sju pinnar efter Inter numer. Bara vinst som gäller här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

Förlust mot Inter här närmst för Juventus och det är bara att slå fast att det inte kommer att bli något ligaguld den här säsongen, Inter är för bra just nu och lirar på en annan nivå och därför talar även allt för att Inter snarare bara komma att utöka det här avståndet ner till Juve, en sak talar emot det och det är deras Champions League-spel här framöver, Juve har inget sådant att fokusera på men absolut att vi inte ser det hända, sju pinnar är ett stort avstånd och då ser Inter som sagt jättebra ut.

Däremot så kommer Juve såklart att slåss för det, via en vinst här mot Udinese påbörjar man den resan och sen är det bara att fortsätta plocka treor, i hopp om att Inter tappar poäng framöver. Och här hemma (8-3-0) mot Udinese ger vi Juve en jättebra chans att vinna i alla fall, för vi får absolut inte glömma att Juve varit pålitliga i princip under hela säsongen och knappt gjort bort sig en enda gång. Visst spelade de 1-1 mot Empoli här hemma senast, men Milik åkte på ett rött kort i den matchen redan i den 18:e matchminuten och det blev såklart avgörande sen. Slarvigt av polacken men här på måndag bör vi kunna räkna med att man undviker den typen av situation och med elva gubbar på banan räknar vi med att Juve är steget större över 90 minuter.

Sen är det ett småklurigt Udinese som tittar förbi här, det får vi ändå slå fast då de är det laget i Serie A som spelat oavgjort flest gånger, hela 13 gånger. Det är mycket (inget annat lag i Serie A har ens nått 10) och talar någonstans även sitt tydliga språk, Udinese spelar ofta jämnt och det gör de även här på bortaplan där krysset även här är deras mest vanliga utfall. 55% av deras fighter på resande fot har resulterat i ett kryss, vi räknar därför med att de håller det här mötet vid liv i alla fall en bit in i matchen. En uddamålsseger vore inte alls överraskande att se här trots allt, 2-0 kanske 2-1.

Kombinationsspel hos ComeOn

Juventus kommer till spel utan Danilo här på måndag på grund av en avstängning och Perin, Vlahovic och De Sciglio är alla tre out med skador. Vlahovic out en detalj som talar för en mindre fysisk Juve-offensiv här och här kommer vi inte heller från att de tappar kvalité, serben har verkligen hittat rätt här på slutet och gjort mycket mål. Så helt klart ett tungt avbräck för Juve här som gör den här matchen snäppet tightare.

Udinese får samtidigt klara sig utan Pereyra här som även han är avstängd, ett mindre kreativt Udinese får vi slå fast då han är lagets andra bästa poängspelare den här säsongen. Tungt tapp! Vivaldo, Ebosse och Deulofeu är alla sedan tidigare out med skador.

Udinese som här i Turin såklart kommer att rikta in sig på krysset, de kommer i vanlig ordning att kriga på och försöka stå rätt så länge det går. Riskminimering och ett hårt jobb, och det tror vi kan komma att orsaka lite problem för ett Juve utan Vlahovic. Vi gillar därför Juve & under 3.5 mål här mycket till dubbla degen hos ComeOn, Juve gör inte alls mycket mål och släpper även in väldigt få mål – 17-5 lyder deras målskillnad här på Allianz Stadium den här säsongen. Tydliga siffror.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: