speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leipzig – Real Madrid 13/2: Drömvärde på Los Blancos

Real Madrid till en bra bit över dubbla insatsen här inför tisdagens Champions League-möte mot Leipzig. Lite väl högt känner vi.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Real Madrid entrar såklart den här åttondelsfinalen som stor favorit sett till 180 minuter men här i Tyskland är ändå spelbolagen inne på att Real Madrid har mindre än en 50-procentig chans att vinna och det måste vi väl ändå utnyttja här?

Ett otroligt starkt Real Madrid vi har framför oss och ett lag som bara ser ut att bli bättre och bättre, trots alla allvarliga skador på nyckelspelare i försvarspelet. 4-0 mot Girona här närmst dessutom där vi fick se ett överlägset Real Madrid som verkligen spände musklerna i seriefinalen, Vini kröntes av Ancelotti till världens bästa spelare och även fastän Bellingham saknas här på tisdag, så har man alltså tillräckligt med muskler för att vinna den här matchen även här i Tyskland.

Stor rutin i bortalägret såklart när det kommer till dessa sammanhang dessutom, Leipzig har även de lirat ett par åttondelsfinaler nu men absolut att det är stor skillnad här, dessutom är det här ett Leipzig som inte alls övertygat under säsongen 23/24. De har varit en stor besvikelse till och med och addera därtill att de bara vunnit en av sina sex senaste matcher i Bundesliga. Det här är ett lag som absolut tappat kraft sett till i fjol och tidigare säsonger, de har förlorat stort mot Stuttgart nyligen (5-2) och även släppt in tio mål på sina fyra senaste matcher. Real till en bit över dubbla degen är därför även taget här alla dagar i veckan, ett måste i princip i vår värld.

Odds tips till 2.28x hos nya expekt

Skadeläget ser bra ut för hemmalaget här då man bara har Haidara out med en skada, inga avstäningar alltså och inga andra avbräck och det är i alla fal väldigt positivt för Leipzig. De kliver in här med bästa möjliga förutsättningar rent truppmässigt och det är såklart en förutsättning för att ens kunna mäta sig med Real.

Real Madrid saknar Courtois, Militao, Alaba, Bellingham och Rudiger, tre mittbackar out alltså men Nacho är i alla fall tillbaka och det är samtidigt bara slå fast att Carvajal löste mittbackspositionen galant mot Girona här närmst. De två i mittlåset känns betryggande, Tchouameni är även han ett alternativ där och har gjort det jättebra och sen vet vi att, trots en Bellingham out, att det finns gott om kvalité på ett Real Madrid-mittfält. Vini är glödhet och även Rodrygo, Ancelotti kan även slänga in en Modric här eller helt enkelt lyfta upp Tchouameni på ett mittfält, vilket mycket talar för att det är just det Ancelotti kommer att bestämma sig för här. 

Vi är helt enkelt inte jätteoroliga över Real Madrids avbräck här, de är så pass bra just nu och kommer bara att växa ytterligare i samband med att det är åttondelsfinal i Champions League som väntar. Det är vi helt övertygade om och klickar därför också in det raka spelet här till 2.28x insatsen hos nya expekt. Alldeles för bra värde för att låta bli, Leipzig har alltså förlorat tre av sina fem senaste fighter och mår allt annat än bra. 2-2 mot ett ganska så dåligt Augsburg här närmst i helgen. 2-1/0 Real Madrid!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.28
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: