speltips tipsmedoss kamil

Speltips Inter – Hellas Verona 6/1: Komfortabel hemmavinst

Hellas Verona ett av de sämre lagen i Serie A den här säsongen, räcker inte till här mot ett riktigt bra Inter. Trygg hemmavinst!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Inter med ett poängtapp här närmst i Serie A och det är inget som tillhört vanligheterna direkt, blott fyra sådana har det blivit nu och detta efter 18 spelade omgångar, vilket någonstans sammanfattar Inters otroligt fina upplaga så här långt. Med de siffrorna infinner man sig etta här, men bara med två poäng ner till Juventus och därför gäller det att studsa tillbaka här på lördag, annars kliver nog Juve upp på samma antal poäng som Inter här, eller till och med går om dem då de ställs mot Salernitana här i samma omgång.

Vi tänker därför även att ett utvilat Inter kliver in med största möjliga fokus här, de har tillskillnad från Juventus och andra storklubbar inte lirat cupspel här i veckan, utan är out sedan tidigare – efter att ha rykt mot Bologna – och har därmed bara fokus på Serie A just nu. Vi har därför väldigt svårt att se att Hellas ska kunna åstadkomma någonting här på lördag, Inter på San Siro ska de inte kunna rå på helt enkelt – skillnaden är för stor.

Och det räcker egentligen bara att titta närmre på tabellen här för att bilda sig en uppfattning om hur stor skillnaden faktiskt är, Hellas med en tuff säsong i år och bara en bättre målskillnad än Cagliari håller de ovanför nedflyttningsstrecket. Blott 15 mål har det blivit framåt, här är bara Empoli sämre och fotbollen är väldigt enkel där, gör man inga mål, vinner man få matcher och det har varit Veronas stora utmaning den här säsongen. Det har inte alls flutit på framåt, dessutom har man svaga bortasiffror och verkligen allt, måste vi slå fast, talar därför emot dem här på lördag. Inter ska bara säkra en trygg trepoängare här inför de egna supportrarna – allt annat vore trots allt en enorm skräll.

Inter vinner mot noll?

Förutsättningarna rent truppmässigt här för Inter hade knappt kunnat vara bättre, Cuadrado är hemmalagets enda avbräck här inför lördagen och då ska vi ännu en gång lyfta detaljen här om att de är utvilade också, så vi bör därför kunna utgå från att man faktiskt kommer upp i nivå här. Och gör man detta, vinner man såklart det här mötet.

För Hellas del ser skadeläget också bra ut, inga registrerade avbräck här från vad vi har kunnat läsa oss till och det är positivt såklart. Oturligt nog för deras del, mår Inter lika bra alltså.

Med det sagt så räknar vi med att Hellas får det jobbigt på nytt i offensiven när de ställs mot seriens bästa defensiv, Inter med blott åtta insläppta mål så här långt och det är en minst sagt otrolig siffra får vi konstatera. 8 insläppta på 18 matcher. Här bör de därför kunna lösa en trepoängare och samtidigt hålla nollan, 2-0 eller 3-0 här säger vi och klickar in Inter & BLGM – Nej till godkända 1.86x insatsen hos Snabbare. Speljätten bjussar alla nya kunder på 500 kr i välkomstbonus, missa inte det! Via länken precis här nedanför. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 1.86
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 12:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: