speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arandina – Real Madrid 6/1: Copa del Rey

Okej värde identifierat här inför Arandina – Real Madrid i Copa del Rey. Bergsäkra 1.68x jobbas in hos Casumo.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Arandina till vardags i fjärdedivisionen här i Spanien och väl där agerar de alltså tabelljumbo efter 16 spelade omgångar. Blott 2 vinster, samt 10 förluster och det någonstans demonstrerar skillnaden tydligt här när match nu väntar mot självaste Real Madrid, som toppar Spaniens högstaliga.

Uppgiften här för Arandina såklart omöjlig så här på förhand, eller i alla fall nästintill omöjlig, det är vi nog alla överens om och Real kommer såklart att vinna det här mötet tryggt. Spelvärdet som väntat inte intressant på 1×2-marknaden men kombinerar vi det raka spelet med ett annat så trissar i alla fall Casumo upp oddset en aning och just det kommer vi att plocka härifrån.

Real Madrid vet vi inte kommer att ställa fram bästa möjliga lag här utan Ancelotti har det bekräftat att man kommer att rotera kraftigt. Lirare som Kroos, Vini och bland annat Tchouameni lämnas hemma och det öppnar upp för ett något b-betonad bortalag ändå. Det sägs exempelvis att Nico Paz kommer att starta på mittfältet här, Carrillo med eventuellt i ett mittlås och så lirare som Vazquez, Ceballos, Guler (debuterar i sådana fall) och Joselu. Ett lag vi inte räknar med kör över detta Arandina, utan främst vinner tryggt, för det är exakt så det brukar se ut när Real entrar Copa del Rey. Det är sällan vi får se 5-0-vinster här utan mer 2-0 eller 3-0 och lite där tänker vi att vi hamnar även på lördag.

Real Madrid vinst plus underspel

Arandina kommer högst troligt att starta det här mötet med exakt samma lag som i den senaste cuprundan när de slog ut Cadiz, en imponerande bedrift får vi slå fast att slå ut ett La Liga-lag med 2-1 just här på hemmaplan och det innebär, av det vi kunnat läsa oss till, att man inte lider av några skador här inför. Utan bra förutsättningar med andra ord.

För Real Madrids del vet vi att Courtois, Militao och Alaba alla tre är långtidsskadade och att även Camavinga och Mendy saknas, de två är på väg tillbaka här och har tränat med laget men absolut att de inte kommer att riskeras i den här typen av fight. Annars är truppen intakt.

Med det sagt så är vi alltså inne på att Real vinner på lördag, utan att på något sätt bjuda till här. De slog Cacereno i samma runda med 1-0 på bortaplan i fjol och även det laget, till vardags i de lägre divisionerna. Året innan det slog man Alcoyano med 3-1. Vi ser därför Real vinna här med 3-0 på lördag, max 4-0 och gillar därför också Real & under 4.5 mål till 1.68x insatsen hos Casumo. Okej värde här trots allt.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 4.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: