speltips tipsmedoss kamil

Speltips Elche – Girona 6/1: Insatsen dubblas hos Bethard

Ett minst sagt otroligt värde ställs fram här hos Bethard inför Elche – Girona på lördag. Girona här till 2.00x insatsen mot Elche som infinner sig först på en 12:e plats i Segundan. Dessutom med tre raka poängtapp. Måste utnyttjas.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Vi behöver nog inte upplysa någon om Gironas säsong i La Liga så här långt utan vi konstaterar bara att de fortsatt alltså infinner sig på en delad förstaplats med Real Madrid, trots att vi är halvvägs in på 23/24 och trots att de ställts mot bland annat Atletico Madrid och Barcelona här under de senaste veckorna. Vinst över Barca alltså och vinst över Atletico här i helgen och vi lyfter även det faktum att de gjorde fyra mål mot de förstnämnda men även mot Atletico.

Girona är minst sagt otroliga och alla som har bevittnat deras fighter under hösten håller nog med om det, ett otroligt underhållande gäng att titta på och de är även det laget som gjort flest mål i La Liga den här säsongen. 46 mål på 19 spelade omgångar – Real Madrid har gjort 40, Barca 36. Det säger en del om detta Girona som vi alltså räknar med ger Elche en ordentlig fight här på lördag i jakten på vidare spel i Copa del Rey.

För trots att Girona sägs vila ett par spelare här på lördag så kan vi inte låta bli att häpnas över värdet som ställs fram på dem här hos Bethard, 2.00x insatsen för det raka spelet här och detta trots att Girona har ett lugnt spelschema här framöver. De lirar nästa match först om åtta dagar och ställs då dessutom mot tabelljumbon Almeria, det måste vi ha med i beräkningarna inför det här mötet. Girona har utrymme till att köra och det utgår vi därför från att de även gör här. Cupspelet helt klart en möjlighet för klubben till att säkra en titel under den här säsongen hela singelmöten här fram till semifinalen. En morot!

Oddset måste testas

Elche som till vardags som sagt lirar i andraligan i Spanien infinner sig där först på en 12:e plats i tabellen med blott 8 säkrade vinster, 21 omgångar in. Dessutom med minus i målskillnadskolumnen, vilket är en indikation på någonting i alla fall, inte alls övertygande får vi slå fast. Det ska även nämnas att de kliver in här utan sin stora målskytt i Oscar Plano som är skadad, en man med stor rutin som hade behövts här när tuffaste möjliga motstånd väntar. Så en rejäl uppförsbacke och addera därtill att Elche är inne i en skakig period med tre raka poängtapp i Segundan – nollade här närmst mot Mirandes på hemmaplan.

Vi tänker därför att Girona per automatik bör ha en god chans att vinna här, möjligtvis vilar man en Dovbyk här men in kommer istället Stuani som gjort sex mål på fem starter den här säsongen. En riktig klassanfallare det där och man har fin uppbackning på andra positioner med, ifall Michel nu väljer att rotera lite.

Med det sagt så klickar vi in Girona som vinnare här och gör det som sagt till exakt dubbla degen hos Bethard, drömvärde – oavsett elva Michel ställer fram här. Lirare som Savio, Dovbyk, Martin och Fernandez kommer dessutom garanterat att få minuter här i alla fall, 30 eller 60 – eller 90. Det återstår att se, men vinner, räknar vi med att bortalaget gör. Bethard bjussar alla nya kunder på uppåt mot 1000 kr i välkomstbonus, missa inte det! Via länken här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: