stryktipsforslag och analys

Stryktipset 6/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 1. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 000 000 kr.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [JAN] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset med fullt fokus på FA Cupen den här lördagen och det bjuder på finfina möjligheter får vi slå fast, skrällar tillhör vardagen här men det gäller att pricka rätt såklart och det blir utmaningen den här veckan. Precis som många gånger tidigare. Chelsea – Preston drar igång det hela och detta Chelsea ett fem PL-lag med på veckans kupong. Resterande från lägre divisioner. Vi kör! Stort lycka till nu.

7. Veckans drag: X2
9. Veckans bank: Southampton
13. Veckans skräll: X

stryktipset vecka 1 2024

TILL STRYKTIPSET

1. Chelsea – Preston, 1

Runt 1.18x insatsen för Chelsea här på 1×2-marknaden och vi delar den bedömningen med spelbolagen, stor, stor skillnad här såklart när ett Chelsea på G agerar värd mot Championship-laget Preston. FA Cupen dessutom en titel Chelsea har en chans på. Det här tar de på fullaste möjliga allvar. Spiken därför ett alternativ hela vägen upp till 75%.

2. Blackburn – Cambridge, 1

Det skiljer en hel division här och Blackburn hemma bör därför vara en favorit att backa, inga procent som ännu stuckit iväg heller utan spiken rimlig här hela vägen upp till 65% säger vi. Stor skillnad trots allt, Cambridge är dessutom inne i en svag period (förlust mot Leyton hemma här närmst och 2-1-förlust mot Oxford innan dess).

3. Stoke – Brighton, X2

FA Cupen en tävling för Brighton efter en svajig upplaga i PL så här långt, många skador har satt käppar i hjulet för De Zerbis mannar och det även en detalj som kanske talar emot de här på lördag, men mot Stoke har vi ändå svårt att se ett urtåg hända. Brighton är så pass mycket bättre och Stoke vinner väldigt få matcher. X2 ett superalternativ här när streckfördelningen ser ut som den gör.

4. Middlesbrough – Aston Villa, X2

Många inne på Middlesbrough såhär under tisdagen men vi bör kunna räkna med att Villa når upp till 55% här till slut, kanske 60 till och med och det är väl rimligt i och med den stora skillnaden. Villa ett av PL:s bästa lag i år trots allt, vi utgår därför från tvåan men fyller på. Kan komma att bli tight det här (Villas bortafacit öppnar onekligen upp för det).

5. Queens Park Rangers – Bournemouth, X2

QPR tillbaka i förlustspåret igen och det ser inte alls ljust ut för deras del vid det här laget, Bournemouth därför en favorit att backa här i FA Cupens tredje runda. Bör vinna det här. Krysset däremot ett fint komplement, cupfotboll är cupfotboll och bortaspel är inte Bournemouths starkaste gren. X2 däremot heltäckande.

6. Hull – Birmingham, 1X

Birmingham har gått fem raka matcher i Championship utan att vinna och närmar sig nu snabbt nedflyttningsstrecket där man i dagsläget bara har sex pinnar ner till Sheffield W. FA Cupen inte deras tävling att prioritera, utan man har annat att tänka på. Bra slagläge därför för hemmalaget Hull här, hemmaplansfördelen dessutom en detalj att gå på. 1X känns jättebra.

7. Sheffield W – Cardiff, X2

Fint läge här att faktiskt gå emot favoriten Sheffield Wednesday som väntas landa någonstans runt 50% här när Cardiff tittar förbi, bara tre lag i årets upplaga av Championship har plockat fler poäng än Cardiff på bortaplan och de är i grund och botten även det bättre laget. Mycket bättre! Ett kryss ska de därför bara lösa här. X2 är bra!

8. Norwich – Bristol Rovers, 1X

Norwich en minst sagt befogad favorit här när League One-klubben Bristol Rovers tittar förbi men här är det ändå läge att i alla fall plocka med ett kryss känner vi, Norwich mår inget bra just nu och har bara vunnit en av sina fem senaste fighter i Championship. Släpper dessutom in mycket mål. 1-1 här? Kanske. Läge att testa i alla fall då Norwich lär nå 60%. 1X!

9. Southampton – Walsall, 1

Southampton bland de tre främsta i Championship-tabellen just nu där formen dessutom är otroligt fin, vunnit jättemycket fotbollsmatcher här under de senaste veckorna och gör mycket mål här hemma. Pålitliga. Vinner det här mötet och spiken en no-brainer här i vår värld. Hela vägen upp till 70%.

10. Swansea – Morecambe, 1

Swansea precis som Southampton en favorit att backa, stor skillnad här och visst sker skrällar i FA Cupen men vi ser det inte hända här när ett formsvagt Morecambe tittar förbi. De har det jobbigt till vardags i League Two där fyra raka poängtapp är facit – dessutom 12 insläppta på de fighterna. Spik!

11. Newport – Eastleigh, 1X2

League Two vs National League där vi gillar värdet till höger, Newport med blott en vinst på sex omgångar i seriespelet och Eastleigh bör därför kunna lira jämnt här. Kommer streckas någorlunda högt detta Newport, vi streckar därför på hela vägen. Bra läge att faktiskt göra det. 1X2!

12. Gillingham – Sheffield U, X2

Bra läge för Sheffield att bygga lite självförtroende här efter två raka nederlag i Premier League, här bör man trots allt bara slå Gillingham som till vardags lirar i League Two men krysset är fortsatt att rekommendera. Ett bra komplement trots allt, i och med hur Sheffield mår och vad prio bör vara för dem här framöver.

13. Watford – Chesterfield, 1X

Watford kommer att streckas högt här inför spelstopp när de ställs mot National League-laget Chesterfield och just den stora skillnaden och det stora favoritskapet, bör kunna öppna upp för att Watford roterar lite här. Kan därför bli kämpigare än vad de flesta tror. Vi hoppas på det och plockar med krysset som kan komma att rensa fint här.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming